Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle, miten saada linkkejä vahingoittamatta luokituksia?

1 answers:

Ennen kuin näytät, kuinka saada takaisin linkit parhaalla tavalla ja ansaitsematta itsellesi vakavaa rangaistusseurausta, poistamme syvemmälle asiaan. Ei tarvitse sanoa, että sinun pitäisi rakentaa laadukkaita linkkejä, jotka pumppaavat enemmän hakuliikennettä verkkosivustoosi tai blogiin. Ja ehkä ilmeisimmän vielä silti erittäin laajan ja ylivoimaisen tehtävän ansaita ansaitut käännökset sisällöllään - ev interneti en ucuz. Siksi on aina luotava hyvä sisältö houkutella lisää linkkejä luonnollisesti, i. e. , turvallisin tapa. Mutta kysymys on edelleen - kuinka saada linkit takaisin täysin houkuttelevista sivujeskeistustasi, koska houkuttelemalla pysyvää yleisöä ja vetämällä se yhteen verkkosivustollasi tai blogistasi, sinulla on jo oltava hyvä yhteysprofiili - yksinkertaisesti houkuttelemiseksi entistä uskollisempia kävijöitä ja antamalla heidät linkittää sinulle?

Sisältö Kuningas - uudelleen ja uudestaan ​​

Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi toimia ennakoivasti ja aloittaa työskentelysi ainutlaatuisella ja asiaankuuluvalla sivusi sisällöllä juuri nyt. Mutta haluat tietää, miten saada linkit turvallisesti, jotta et ole huolissasi niistä mahdollisista haitallisista vaikutuksista, jotka törmäävät verkkosivustosi tai blogisi yli, eikö? Katsotaanpa sitä - vältetään yhteiset linkkirakentamiseen liittyvät seuraamukset eivät ole sinun onneasi - kyse on vain laadukkaiden käännösten antamisesta vain luonnollisesti ja orgaanisesti. Se tarkoittaa, että jos sinulla on todella luonnollinen käänteinen linkki, jossa on hyvin tehty ankkuri-teksti, joka on sijoitettu luotettavaan ja arvovaltaiseen kolmannen osapuolen lähteeseen, joka liittyy oman markkinarakoosi tai yritystoimintaan, ei koskaan rangaista. On itsestään selvää, että linkittämisen maksullisia, vaihdettuja tai irtotavaraa koskevia järjestelmiä olisi vältettävä, ellei haluat nostaa punaista lipun Googleen ja ansaita itsellesi nopean ja usein peruuttamattoman rangaistusrangaistuksen.

Tässä on, miten saada laadukkaita linkkejä, joilla voi nauttia välittömästi parannetusta verkkoliikenteestä - laatu ei ole pelkästään turvallista, vaan palvella sinua liikuttaessasi koko projektia kohti maailmanlaajuisia tavoitteita SEO-mittakaavassa. Joten alla luetelen kaksi päätapaa, jotka voivat auttaa tekemään äänisisältöä - tietysti lähinnä linkin rakentamisen vuoksi.

Tee tehtävän kokeneille freelancereille - yritä löytää johtavat ammatilliset kirjoittajat oman yleisen markkinarakoosi. Se ei ole hullu ajatus - loppujen lopuksi, kun kaikki on paikallaan ja räätälöity tarpeidesi mukaan, kannattaa maksaa. Ainakin alusta asti, kunnes saavutat vauhdin ja pystyt käsittelemään joitain äänisisällön sisältöä ilman kolmannen osapuolen apua. Vihje: Älä koskaan ajautumaan liian ahtaalla tavoittamisella, sinun on parasta toimia vaatimattomasti ja aloittaa eräänlainen sähköpostikeskustelu, esitellä itsesi, verkko-projekti ja tietysti viettää aikaa arvioida kaikkia lupaavia sisältökirjoittajia ennen vuokraamista.

Tule altruistiseksi - anna parhaan tietämyksen ajan maksaa

Useimmiten meistä suurin osa väärin uskovat, että vieras bloggaaminen on luultavasti ainoa toimiva ratkaisu. Mutta se ei ole koko tarina, voin vakuuttaa teidät. Seuraavassa on lyhyt luettelon luettelopisteestä tulevasta viitteestänne:

  • Yritä kirjoittaa tavallisia vierasviestejä saadaksesi ansaitun käänteisen linkin bio-osasta. Se olisi hieno kickass-alkua varten, mutta tämä reitti ei ole niin tehokas luomaan todella tehokas yhteys.
  • Harkitse investoimalla aikaa ja vaivaa luomaan seuraavia sisältötyyppejä, jotka ovat parhaimpia jakamiseen ja niihin yhdistämiseen, kuten käytännön oppaisiin, omaan tapaustutkimukseen, houkutteleviin infografiisi, hyödyllisiin laskentataulukoihin jne.Huomaa: yritä muokata osaa nykyisestä sisällöstäsi - ei ole tarpeen käynnistää pyörää uudestaan, eikö?
  • Työskentele jatkuvasti, jotta voit luoda luotettavan online-läsnäolon sosiaalisessa mediassa paitsi mainostaa linkittävää ja jakavaa sisältöäsi, mutta samalla parantaa tavaramerkkisi tai yritystoimintasi.
  • Arvokkaimpia, mutta tuskin katoamattomia käänteisiä koulutus- tai hallitusten sivustoilta, joilla on äärimmäisen korkea PageRank ja linkin paino, harkitse stipendin luomista, kilpailun suorittamista tai jopa rohkeita imagoa - tarjoavat heille erityisen räätälöityjä artikkeleja juuri he haluavat kuulla. Muista, että arvokkaimmat kassakaapit ja kassakaapit eivät ole vain rahaa loppujen lopuksi.

December 22, 2017