Back to Question Center
0

Onko automatisoitu linkki rakennuksen vaarallinen verkkosivustolle hakukoneoptimoinnille?

1 answers:

Uskoo, että manuaalisen linkin rakentaminen vanhentuu vuonna 2017. Tätä käsitettä on käsitelty paljon, mutta silti ei ole mitään selvää lausuntoa.

Yleisesti ottaen manuaalisen linkin rakentaminen on prosessi, jolla pyritään aktiivisesti lisäämään tulevien linkkien lukumäärää web-lähteeseen. Se on aikaa vievä prosessi, joka vaatii paljon työtä. Manuaalisen linkin rakentaminen liittyy yleensä orgaaniseen tapaan luoda linkkejä - women trendy winter hats.

Kun tutkimat TOP-ranking-sivustoja omassa kapeikkosivullasi, näet linkkien määrän, jotka osoittavat heille. Heillä on satoja tuhansia tulevia linkkejä korkean ja keskivertuottavan verkko-lähteistä. Tietenkin niiden linkkiprofiileja ei herätä yön yli. Nämä TOP-ranking-sivustot saavat tällaisia ​​tuloksia toimimalla älykkäästi ja luomalla saapuvat linkit käsin.

Tässä artikkelissa puhutaan manuaalisista ja automaattisista linkkirakennustekniikoista. Lisäksi keskustelemme siitä, miten Google vetää luonnollisten ja luonnottomien linkkien rakentamisen tulosten välisen rivin. Aion luetella hyödyllisimmät manuaaliset ja automaattiset käänteiset strategiat, jotka tarjoavat sinulle hyviä SEO-tuloksia.

Miten manuaalisen linkin rakentaminen voi parantaa sivustosi sijoitusta?

Nykyään luomalla linkkejä tulee vaikeampaa kuin koskaan digitaalisen markkinoiden korkea kilpailu ja jatkuvat hakukoneiden algoritmimuutokset. Googlen hyväksymät linkkitekniikkatekijät saattavat olla huomenna roskasstrategioita. Kaikista näistä kielteisistä tekijöistä huolimatta käänteisiä ovat edelleen johtava voima, joka voi parantaa sivustosi sijoitusta ja luoda liikennettä verkkosivustoosi. Verkkovastaavat, jotka eivät halua viettää paljon aikaa luomaan orgaanisia linkkejä, jotka viittaavat automaattiseen linkittämisohjelmistoon tai etsivät maksullisia linkkimahdollisuuksia. Kuitenkin, kuten käytäntö osoittaa, ei ole parempaa kuin luonnollinen linkki rakentaminen. Sinun ei pitäisi olla mukana vilpillisissä linkkirakennustekniikoissa, koska se todella havaitsee Googlen. Olemme nyt uusi hakukoneoptimoinnin reuna ja hankkimalla laadukkaita roskapostikuvia voi tuhota kaikki SEO-ponnistelut sekä brändin mainetta.

Manuaalinen linkki rakentaminen automatisoitua vastaan ​​

Koska heikkolaatuinen linkkirakennuksen aikakausi päättyi,. Siksi me keräämme joitain tehokkaita manuaalisen linkin rakentamisen tekniikoita, jotka toimivat sinun hyväksi.

Kommentit ovat yksinkertainen ja tehokas tapa saada linkkejä, kunhan jätät heidät asiaankuuluvalle ja korkealle PR: lle web-lähteistä. Kommenttisi on liitettävä keskustelufoorumiin ja näyttävät luonnollisilta muun muassa. Google ei rangaista sivustoasi, jos kommentti tehdään manuaalisesti. Jos se tehdään manuaalisesti, se näyttää loogiselta, tarttuu pisteeseen ja sillä on arvoa muille lukijoille. Googlen Verkkovastaavan ohjeiden mukaan foorumin kommentteja, joissa on optimoitu linkki viestissä tai allekirjoituksessa, ei kuitenkaan katsota laaduksi eikä ansaitse seuraamuksia.

  • Vieras bloggaaminen

. Jotkut verkkovastaavat väittävät, että se on roskasstrategia linkkien luomisesta. Kuitenkin totuus kerrotaan, jos se on tehty oikein, se tuo myönteisiä optimointituloksia. Aion puhua arvovaltaisesta blogista osana optimointikampanjaa. Sinun täytyy luoda sisältöä paitsi vain yhden aikomuksen parantaa sivustosi sijoitusta, mutta tarkoituksena on tuoda arvo lukijoille. Jos suunnittelet sisältöä lukijan mielestä, voit käyttää guest bloggausta turvallisena manuaalisena linkittämistekniikkana.

December 22, 2017