Back to Question Center
0

Voitteko auttaa minua löytämään korkeat PR-käänteiset myynnissä?

1 answers:

Ymmärrän, että ei ole helppo löytää oikea & turvallinen paikka, joka tarjoaa korkeat PR-käänteiset myynnissä. Ja tietenkin on lähes mahdotonta rakentaa tarpeeksi backlinksia, joilla on korkea verkkotunnus, PageRank ja Page Authority -pisteet - puhtaasti luonnollisella tavalla ilman maksullisia tarjouksia. Ihannetapauksessa voit käyttää vain legit-lähteitä saadaksesi laadukkaita linkkejä, jotka osoittavat sivustosi tai blogisi verkkosivuja. Ja minulla on joukko paikkoja, joilla voit löytää korkean PR-linkin myytävänä - toivottavasti vähiten riski mahdolliseksi laskea itsellesi ranking-rangaistus Googlella.

Oikeat paikat korkean PR-käänteisverkon myyntiin

Ei tarvitse hukata aikaa antaa sinulle että tylsää muistutus - olla ehdottomasti riskialtista pyrkimystä - sava eskimo s3 ms cijena. Sen takia näytän sinulle joitain käyttökelpoisia ja enemmän tai vähemmän turvallisia paikkoja. Jos olet tarpeeksi rohkea (tai huolimaton - kuka tietää?), Tässä voit antaa kannustasi SEO-puolelle - ilman, että nostat pian punaista lippua Googlen kanssa.

  • Linkit hallinta - tätä resurssia voidaan suositella parhaaksi vaihtoehdoksi saada ensin kokeilla hankkimalla maksullisia käänteisiä näennäisesti luonnollista laatua tehostamaan SEO asteikolla. Löydät siellä laajan saatavuuden eri linkkejä eri DA, PA, ja PageRank tulokset. Huomaa, että budjettisi on liian tiukka, tämä vaihtoehto olisi paras valinta, sillä se tarjoaa todennäköisimmin halvimmat hintatunnisteet muiden käyttötarkoitusten perusteella, joilla on paljon PR-linkkejä.Black Hat Links - on toiseksi paras paikka ostaa joko pari suorituskykyistä käänteisiä tai jopa suuria sarjoja, jotka tulevat irtotavarana ja joissa on alennus hinta. Mutta suosittelen harkitsemaan tätä maksullisen linkin rakentamisen lähdettä vain siinä tapauksessa, että olet valmis ostamaan heti vähintään 50-60 linkkiä. Ja tämän paikan erityispiirre on se, että lähes kaikki käänteiset linkit, joita voit ostaa, tulevat saatavana olevan DoFollow-attribuutin kanssa.
  • Fiverr - huolimatta siitä, että tämä sivusto on tunnettu digitaalisen markkinoinnin ja affiliate markkinointiyhteisöjen välillä, voi silti olla erittäin hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät korkeita PR-käänteisiä myyntiin. Huomaa kuitenkin, että Fiverr tuo sinulle mitattavissa olevan edistymisen SEO: ssä vain, jos sitä käytetään huolellisesti. Tarkoitan, että siellä on liian paljon erilaisia ​​automatisoituja työkaluja, joten sinun ei pitäisi koskaan kiirehtiä saada mahdollisimman monta linkkiä. Muista, että linkitysrakentamisen liiallinen nopeutuminen näkyy aina epäilevästi Googlen silmissä.
  • Backlinks Hub - on viimeinen vaihtoehto uskaltaa suositella yrittää ostaa laadukkaita käänteisiä SEO. Vahvimmilla sivuillamme on vuosittainen takuu jokaiselle Backlinks Hub -yhtiölle hankitun linkin kautta. Ja tämä resurssi näyttää olevan vedonlyönti enemmän laadusta kuin kohtuuhintaisuudesta. Kuitenkin yhteiset hintatunnisteet siellä voi tuntua hieman lihaksikas.

December 22, 2017