Back to Question Center
0

Semalt Review: Hyödyllisiä Web-kaapimislaitteita ei-koodaajille

1 answers:

Koska ei-tekninen henkilö, kannattava kaavinta . On totta, että internetissä on paljon ohjelmia. Jotkut heistä purkavat tietoja sähköpostiosoitteesta, kun taas toiset kohdistavat uutislehtisiä, matkakeskuksia ja sosiaalisen median alustoja - quadri astratti moderni in rilievo definition. Seuraavat tietojen poisto-ohjelmat on suunniteltu erityisesti ei-koodereille ja ihmisille, jotka haluavat pysyä poissa ohjelmointikieleistä, kuten C ++, suorittaessaan tehtäviään.

1. Spinn3r

Se on yksi parhaita ja edullisimpia verkkokaappauspalveluita ei-koodereille. Spinn3r: n erikoisuus on se, että se voi kaataa koko sivustosi ja poistaa tiedot yksityisiltä blogeilta, sosiaalisesta mediasta ja RSS-syötteistä. Se käyttää Firehose-sovellusliittymää ja hallinnoi yli 80 prosenttia indeksoinnista ja indeksoinnista Internetissä. Lisäksi Spinn3r tallentaa uutetut tiedot JSON-lomakkeeseen ja sillä on samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin Google. Se skannaa ja päivittää tietojasi tarpeidesi mukaan ja tekee hakua raakatiedoista, jolloin saat laadukkaita ja hyvin jäsenneltyjä tietoja helposti.

2. Octoparse

Octoparse on yksi niistä datakaappauspalveluista, jotka on helppo konfiguroida. Se on yleisesti tunnettu käyttäjäystävällisestä ja erinomaisesta käyttöliittymästä. Octoparse helpottaa tietojen keräämistä hankalilta verkkosivuilta ja jäljittelee ihmisen käyttäjää samalla, kun tiedot kerätään ja kohdistetaan eri sivustoihin ja blogeihin. Octoparse avulla voit tallentaa uutetut tiedot sen pilvessä tai ladata sen paikalliseen koneeseen.

3. ParseHub

Parsehub on luotettava ja ilmainen palvelu, joka kohdistaa suuren määrän sivustoja ja käyttää uudelleenohjauksia, JavaScript, AJAX ja evästeet. Lisäksi ohjelma on varustettu kehittyneellä koneen oppimisteknologialla ja pystyy lukemaan ja arvioimaan PDF-dokumentteja paremmin. Tällä hetkellä Windowsin ja Linuxin käyttäjät voivat käyttää Parsehubia, ja se voi suorittaa useita tehtäviä 30 minuutissa.

4. Fminer

Fminer on yksi edullisimmista datakaappausohjelmista. Se yhdistää maailmanluokan tekniset ominaisuudet ja antaa sinun visualisoida tietosi, kun sitä kaapataan. Fminer hakee tietoja sekä yksinkertaisilta että monimutkaisilta sivustoilta eikä vaadi lainkaan ohjelmointitaitoa. Jos sinulla ei ole teknistä tietämystä, Fminer on oikea ohjelma sinulle.

5. Outwit Hub

Se on tehokas Firefox-laajennus, jota voit ladata ja käyttää tavallisena Firefox-lisäosina. Outwit Hub on yksi parhaista ja hämmästyttävistä tietojen poisto työkaluista. Se ei ainoastaan ​​kerää ja raaputtavat tietoja vaan myös indeksoi eri verkkosivuja, mikä helpottaa tuotemerkin mainostamista. Se on out-of-the-box, tämä ohjelma ei tarvitse mitään ohjelmointitaitoja ja on helppokäyttöinen.

6. Web Scraper - Chrome-laajennus

Se on kuuluisa Google Chrome -laajennus, jossa on korkealaatuisia ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Web Scraper on hyvä vaihtoehto tuoda. io ja voidaan integroida mihin tahansa käyttöjärjestelmään. Sinun tarvitsee vain korostaa dataa, jonka haluat raaputtaa ja Web Scraper poimii ja muuntaa sen, antaen sinulle parhaan mahdollisen tuloksen. Se käsittelee WWW-sivustoja JavaScriptissa ja Ajaxissa ja on tehokkain ohjelma ei-teknisille henkilöille.

December 22, 2017