Back to Question Center
0

Semalt: Eri menetelmiä raaputtaa koko sivusto

1 answers:

Nykyään, rainan romu voi joko tehty manuaalisesti tai web-kaavintaohjelmien avulla. Web-kaapimustyökalut hakevat ja lataavat sivusi katseluun ja poista sitten korostetut tiedot vaarantamatta laatua. Jos haluat raaputtaa koko sivuston, sinun on otettava käyttöön joitain strategioita ja huolehdittava sisällön laadusta.

Manuaalinen kaavinta: Kopioi liimausmenetelmä:

Ensimmäinen ja tunnetuin tapa kaapata koko verkkosivusto on manuaalinen kaavinta - promo fiori. Sinun täytyy kopioida ja liittää verkko sisältö manuaalisesti ja luokitella se luokkiin. Tätä menetelmää käyttävät muut kuin ohjelmoijat, verkkovastaavat ja freelancerit tietojen hankkimiseen ja verkkosisällön varastamiseen muutamassa minuutissa. Yleensä hakkerit toteuttavat tämän strategian ja käyttävät erilaisia ​​robotteja raapivan koko sivuston tai blogin käsin.

Automatisoidut kaavintatavat:

HTML jäsentäminen:

HTML-jäsentely suoritetaan JavaScriptin avulla ja kohdistaa lineaariset ja sisäkkäiset HTML-sivut. Se auttaa kaatamaan koko sivuston kahden tunnin kuluessa. Se on yksi nopeimmista ja tarkimmista teksteistä tai tietojen poistamismenetelmistä, jotka mahdollistavat sekä perus- että monimutkaisten sivustojen kaavinta kokonaan.

DOM Parsing:

DOM- tai Document Object Model on toinen tehokas tapa. Se käsittelee yleensä XML-tiedostoja, ja niitä käyttävät ohjelmoijat, jotka haluavat saada perusteellisia näkymiä jäsennellyistä tiedoistaan. Voit käyttää DOM-jäsentimiä saadaksesi hyödyllisiä tietoja sisältäviä solmuja. XPath on tehokas DOM-jäsennin, joka raaputtaa koko sivuston sinulle ja voidaan integroida täysimittaisiin verkkoselaimiin, kuten Chrome, Internet Explorer ja Mozilla. Tämän menetelmän avulla kaapatut sivut sisältävät dynaamista sisältöä halutulle tulokselle.

Pystysuuntainen aggregaatio:

Suuria merkkejä ja IT-yrityksiä suositaan vertikaalista aggregaatiota. Tätä menetelmää käytetään kohdistamaan tiettyjä sivustoja, blogeja ja sadonkorjuustietoja tallentamalla se pilviin. Tietyn pystysuoran datan luonti ja tarkkailu voidaan tehdä tällä viileällä menetelmällä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia raaputettujen tietojen laadusta, koska se on aina erinomainen!

XPath:

XPath tai XML-polku Kieli on kyselykieli, joka raaputtaa tietoja sekä XML-dokumentteistasi että monimutkaisista verkkosivustoista. Koska XML-asiakirjat ovat monimutkaisia ​​käsitellä, XPath on ainoa tapa purkaa dataa ja ylläpitää sen laatua. Voit käyttää tätä tekniikkaa yhdessä DOM-jäsentelyn kanssa ja poimia tietoja sekä blogeista että matkaviestistä.

Google-dokumentit:

Voit käyttää Google-dokumentteja tehokkaana kaavintotyökaluna ja poimia tietoja kaikista verkkosivustoista. Se on kuuluisa ammattilaisten ja verkkosivujen omistajien keskuudessa. Tämä menetelmä on hyödyllinen niille, jotka haluavat raaputtaa koko sivuston tai muutaman sivun sekunneissa. Voit tai ei saa käyttää Datamuoto-vaihtoehtoa tarkistamaan kaapatun datasi laadun.

Text Pattern Matching:

Se on säännöllinen lausekkeen matching -menetelmä, joka voi poimia koko sivustot Python ja Perl. Tämä menetelmä on kuuluisa ohjelmoijien ja kehittäjien keskuudessa ja auttaa raapimaan tietoa monimutkaisista blogeista ja uutislähteistä.

December 22, 2017