Back to Question Center
0

Miten saan korkealaatuisen DoFollow-käänteisen linkin, joka on paras tapa kommentoida ja lähettää vieraita?

1 answers:

Rakentaminen melko hyvä linkki profiilia runsaasti laadukkaita DoFollow käänteisiä on varmasti haastava tehtävä. Vain siksi, että jokainen käänteinen linkki, joka osoittaa sivustoosi tai blogisi, jää edelleen tärkeimpien hakukoneiden, kuten Googlen itse. Ja jostain syystä olemme liian usein vedonneet vierailevien viestien ja kommenttien napata joitakin ylimääräisiä linkkejä SEO tarkoitukseen, eikä testata muita lähestymistapoja orgaanisen linkin rakentamiseen. Siksi alla aion näyttää seuraavat kolme vinkkejä rakentaa laadukkaita DoFollow-käänteisiä ja kaikkein aliarvioitu linkkirakennuksen.

Kolme harvoin käytettyä mutta silti suoritettavaa tekniikkaa saada laadukkaita DoFollow käänteisiä

Apua Reporter Out (HARO)

luultavasti paras paikka saada ylimääräisiä laadukkaita DoFollow-käänteisiä - suoraan arvovaltaisista medialähteistä, jotka käsittelevät lähinnä uutisia - erro de certificado de segurana internet explorer. Sinun tarvitsee vain kirjautua ja pitää postilaatikkoasi katsomassa. Aiot saada noin kolme päivittäistä ilmoitusta todellisilta toimittajilta, jotka etsivät aina kuumia aiheita. Koska aihe on asiaankuuluva oman kapean tai liike-elämän kannalta, älä epäröi vastata ja tarjota hyödyllistä sisältöä ansaitsemaan laadukkaita DoFollow-käännöksiä.

Oman tavattoman tekstisisältösi osaksi jotain havainnollistavampaa ja visuaalisesti houkuttelevaa - kuten infografiikka tai taulukkolaskenta - on myös erinomainen tapa kannustaa kävijöitä jakamaan, tilaamaan , johtaa sukupolvea ja tietenkin yhdistää sinut laadukkaisiin DoFollow-käänteisiin. Tosiasia on, että useimmat meistä aliarvioivat infographicsin tehokasta käyttöä luonnollisten linkkien rakentamisessa. Oikean infographicsin luominen liian usein väärin oletetaan olevan aikaa vievä ja todella voimakas tehtävä. Mutta kaikki on paljon yksinkertaisempaa kuin luulisi. Käytä vain erityisiä työkaluja kuten Canva, Piktochart tai Infogr. am - ja käännä tämä aikaisemmin pelottava tehtävä minuuttiin. Kun ensimmäinen infografiasi on tehty, älä unohda lähettää sitä johonkin kohdistetuista lähetyskohteista (kuten Visual. ly; Cool Infographics; Vain Infographic; Pure Infographics; jne. ). Tai saatat myös levittää joitain bloggaajia omassa kapeallasi tarjotakseen heille äskettäin luotuja infografiasi ilmaiseen vierasosaan - ja nauti muutamista korkealaatuisista DoFollow-käännöksistä vastineeksi.

Reclaim Backlinks

Linkin reklamaatio on melko yksinkertainen tehtävä, joka toimii kuin todellinen taikuus. Vakava, tässä se toimii. Käytä Buzzsumon online-linkin tarkistustyökalua mainosten löytämiseen yrityksen, verkkosivuston tai blogin tuotemerkistä - tarvitset vain selville, kuka ei ole linkittänyt sinulle vielä. Seuraavaksi ajetaan nopeasti sähköpostiviestin kautta kohtelias muistutus. Linkin reklamaatio on todella helppo ja tasainen taktiikka ansaita korkealaatuisia DoFollow-linkkejä, joita ei ole tarttunut linkkiprofiiliisi jostain syystä. Joten, on aika palata takaisin siihen, mitä olet jo ansainnut, eikö?

December 22, 2017