Back to Question Center
0

Mitä on pidettävä mielessä, kun rakennat asiaankuuluvia käänteisiä parhaiten toimivan SEO: n käyttöön?

1 answers:

Ei tarvitse sanoa, että rakentaa asiaa käänteisiä SEO oikealla tavalla on joitakin piilotettuja asioita pitää mielessä jokaisen aloittelijan webmaster ja sivuston omistaja. Se on totta, lähinnä siksi, että koko prosessin, jossa luodaan puhtaasti merkitykselliset käänteiset linkit, jotka eivät koskaan loukkaisi rankingissa, on paljon askeleita ja puolia. Ja liian usein pitäminen pois messing asiat osoittautuu paljon haastavampaa kuin useimmat meistä voi ajatella. Siksi aion näyttää joitain yleisimpiä ansioita laadukkaiden linkkien rakentamisesta. Tiedä, mitä on vältettävä kaikin keinoin - tai ainakin vahvistettu heti, kun tunnistat ne sivustossasi tai blogissasi. Tarkoitan, että jokin seuraavista virheistä voi helposti kääntää parhaimmat asiaankuuluvat linkit hyödyttömään roskakoriin - lähes hetkessä - pannelli radianti da esterno. Mitä enemmän - ääripäätä käytettäessä vain yksi "myrkyllinen" linkki voi vaikuttaa peruuttamattomasti pitkäaikaiseen SEO-suorituskykyyn pidemmällä aikavälillä.

Ilmeiset virheet

. Älä jätä huomiota näihin ilmeisiin virheisiin - kysy itseltäsi, onko sinulla todella kaikkea paikallaan, eikä sivustosi tai blogisi ole koskaan sidoksissa:

  • verkkosivustoja tai blogeja, joilla on huono tai jopa epäilyttävä maine (puhumattakaan jo kielletyistä Googlen hakemistosta);
  • merkityksettömät kapeat lähteet tai kaikki paikat, joilla on suhteet kaikkein roiskeimpiin toimialoihin, kuten aviorikoksiin, rahapeleihin tai apteekkeihin;
  • kolmansien osapuolten lähteitä, jotka näyttävät tavallisilta verkkosivustoilta, blogeilta tai foorumeilta, mutta joilla on runsaasti näennäisesti merkityksellisiä linkkiprofiileja tai tarjoavat niitä myyntiin ja / tai vaihtoon.

Kaikkien pitäisi olla itsestään selvää, koska jompikumpi edellä mainituista vaihtoehdoista hakee todennäköisimmin vahinkoa nykyisille hakusuorituksistasi sen sijaan, että sinulla olisi mitattavissa oleva parannus strategiallasi SEO asteikolla. Kun olemme tehneet jopa ilmeiset asiat virheettömästi selkeästi alla, aion huomauttaa muutamia todennäköisesti vaarallisimmista mutta silti usein aliarvioiduista virheistä. Kun kyseessä on asiaankuuluvien linkkien rakentaminen, tässä pelissä pelataan yleensä:

  • Väärä ankkuriteksti

ja älä käytä niitä hämärässä. Suosittelen syvästi syventämään asiaa, koska vain kiinteät kaupalliset ankkurit, jotka näyttävät luonnollisilta, voivat todella parantaa tuloksia. Ruma totuus on, että täysin väärä tai jopa osittain virheellinen teksti ankkuri voi kääntää sinulle täysin hienoja ja asianmukaisia ​​käänteisiä todellinen syy sijoitusta pudota tai jopa manuaalinen rangaistus.

Aivan kuten edellisessäkin tapauksessa tämä asia tarvitsee

  • syvällisempi tutkimus. Tietenkin vain DoFollow käänteisiä voi todella täyttää SEO tarpeet asteikolla. Samaan aikaan - jos manipuloita tai vain liikaa liikaa heidän kanssaan - kaikkea todennäköisimmin päätyy yhtä vakaviin seurauksiin. Katsotaanpa sitä - vaikka sinulla on mukava onnekas voitto, jossa havaitaan paljon hyviä ja luotettavia lähteitä, jotka ovat arvoisia rakennuksen hyväksi

    • linkkejä, sinun ei pitäisi koskaan kiirehtiä - vain käyttää kaikkia uusia mahdollisuuksia useita tunteja tai yössä. Ja mikä tahansa terävä lisäys - joko linkin laatuun tai määrään - ei todellakaan ole kiitettävää. Muista, että rakennat asiaan liittyviä linkkejä, jotka palvelevat sinua pysyvästi parhaan mahdollisen suorituskyvyn ansiosta SEO - on kyse tasapainosta. Älä koskaan epäröi kysyä itseltäsi uudelleen: Onko kaikki täysin luonnollista? Oletko käyttänyt tarpeeksi aikaa valita oikeat lähteet? Oletko varma, että kaikki käänteisistä on paikallaan ja tehdään vain selkeään tarkoitukseen?

December 22, 2017