Back to Question Center
0

Miten luodaan käänteisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

1 answers:

Kuten käytäntö osoittaa, useimmat SEO-asiantuntijat ja online-aloittajat keskittyvät kaikkiin pyrkimyksiinsä hankkimaan hyviä käänteisiä linkkejä. Kysymys on, miksi he keskittyvät niin paljon huomiota linkin rakentamiseen muiden optimointitekniikoiden sijaan? Minulle kuin kokeneelle SEO-asiantuntijalle, vastaus on ilmeinen. Jokainen, joka haluaa kasvattaa kilpailuedellytyksiään kilpailua, tarvitsee luoda vahvan linkin profiilin. Muuten ei ole mitään syytä rakentaa yritystä verkossa, koska potentiaaliset asiakkaasi eivät ymmärrä pyrkimyksiänne - office wiring.

On kuitenkin syytä mainita, että kaikkia käänteisiä linkkejä ei luoda yhtäläisesti. On olemassa paljon mustan hatun SEO "asiantuntijoita", jotka haluaisivat pelihakukoneita ja antaa haluamansa päteviksi. Siksi sinun on oltava varovainen, kun etsit sivustosi linkittämisen mahdollisuuksia. Sinun on vältettävä liitytiloja, roskapostin linkkilähteitä ja yrityksiä, jotka luo ulkoiset linkit automaattisesti. Google voi havaita kaikki nämä vilpilliset linkkirakennustekniikat. Tässä tapauksessa sivustosi saa sanktioita linkin mehujen sijaan. Ensimmäinen kysymys, joka tulee alkuun SEO ammattilainen on "Mikä on paras tapa luoda laadukkaita ja orgaanisia käänteisiä?" Lisää

sanoa, että vastaus tähän kysymykseen on vaikea löytää kokeneille verkkovastaaville.

Jos käytät Googlea, löydät useita peruskäytäntöjä, joista useilla ei ole samaa arvoa kuin ennen. Sitä voidaan selittää digitaalisten markkinoiden jatkuvilla muutoksilla, jotka johtavat uusiin ja tehokkaampiin tapoihin kääntää linkkejä.

Tässä artikkelissa käsitellään vain parhaita ja uusia tapoja, joilla voit luoda laadukkaita linkkejä. Nämä linkkirakennustekniikat pysyvät todellisina myös ensi vuonna. Joten keskustelemme taktiikoista, jotka toimivat nyt.

  • Linkki syötti

Toisin sanoen linkki syötin on sisältöä, joka ansaitsee käyttäjien huomiota ja kiitosta. Se jakautuu tietenkin Internetin kautta korkean laadun ja hyödyllisyyden ansiosta. Se, että helpoin ja paras tapa luoda orgaanisia linkkejä on luoda hyödyllistä sisältöä teollisuudelle aihepiiristä, että ihmiset nauttivat niin paljon, että he tweet, kuten, blogi ja kommentti, voit sijoittaa korkealla hakutulossivulla lukuisiin kohdennettuihin avainsanoihin. Käytä linkin syöttiä ja luo sisältösi kohdistetulla yleisöllä. Jos voit tehdä sen säännöllisesti, jatkuva ja uusi seuraisi muuttuvat säännöllisiksi ja maksaviksi asiakkaiksi, jolloin brändisi suositaan omassa kapeallasi.

  • Artiklan mukaan

Älä usko ihmisiin, jotka väittävät, että artikkeli markkinointi on kuollut. Todellisuudessa se toimii parhaiten yrityksellesi. Artiklan markkinointi on yksi tehokkaimmista linkitysstrategioista, joita markkinoijat ja SEO-asiantuntijat käyttävät tällä hetkellä.

Artikkelimarkkinoinnin kriittinen osa on tilavuus. Sinun täytyy tehdä huomattava määrä artikkeleita, jotta saadaan suuri osa käänteisistä. Sinun pitäisi olla valmis, koska lähettämällä useita artikkeleita ei ole tarkoitus sijoittaa sivustosi ylin yli. Sinun täytyy tehdä paljon huomautuksia säännöllisesti saadakseen halutun tuloksen.

Voit yksinkertaistaa lähetysprosessia käyttämällä online-ohjelmistoja, jotka voivat tehdä sen automaattisesti. Esimerkiksi Article Marketing Robot tekee kaiken puolestasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki mitä tarvitset on lisätä tietosi siihen ja anna sen käyttää.

December 22, 2017