Back to Question Center
0

Ovatko tulossa olevat Amazon-avainsanan etsintäpalvelut, vai saanko sen sijaan ohjelmistotyökalun?

1 answers:

Kaikki tietävät, että on olemassa laaja valikoima erilaisia ​​verkkopalveluja, Amazon-avainsanojen hakutyökaluja ja täysrasvaisia ​​kehyksiä, jotka auttavat sinua todella aikaa vievän ja työvoimavaltaisen tekemällä. Vaikka jotkut niistä löytyvät helposti avoimesti (ainakin niiden perusversiot ovat maksuttomia), loput tulevat maksullisiksi tarjouksiksi joko elinkaaren / aikakauslehden tilauksen yhteydessä tai maksullisilla maksuilla (i. e. riippuen siitä, kuinka monta operaatiota sinä itse asiassa suoritat siellä) - orieme termostato electronico. Mutta entä jos sanon, että Amazon on avainsanan etsintätila käytettävissä oletuksena, mutta silti sitä ei käytetä kovinkaan kaikkeen kauppias myy siellä? Tarkoitan, että saatat myös hankkia tuotteen avainsanoja - kirjaimellisesti tyhjäkädellä.

Amazon Autofill Option

Se voi tuntua no-brainer, mutta voit käyttää oletusarvoisia automaattisen täydennyksen vaihtoehto Amazonin avainsanan hakutyökalu. Tietenkin, kun otetaan huomioon, että sinulla on pari siemen-ajatusta tai ideoita pitkäjännistä hakumuutoksesta. Sinun tarvitsee vain jatkaa kirjoittamalla Amazonin hakupalkkiin - ja käytä automaattisten täyttöjen ehdotuksia omalla eduksi.

Amazon PPC

Toinen oletus tapa laittaa tuotteesi tärkeimpien hakusanojen edessä. Aina anna Amazon tehdä työtä sinulle - käyttämällä pay-per-click-kampanjoita vetää automaattisesti joitakin uusia kapeita avainsanoja tai ei niin suosittuja hakutermejä vain saada suosio tähän mennessä. Tietenkin, ainoa ehto on, että sinun täytyy saada esine listalle, sekä ylimääräistä rahaa käytettäväksi tähän tarkoitukseen. Amaz Shark-työkalu on erittäin helppo tapa kohdistaa oikeat tuoteryhmät hakusanoihin, jotka on tuettu vastaavilla LSI-synonyymeilla, sekä

kuten tarttumalla kauempana hakusanoihin ja paljastamaan paremmat markkinarako-mahdollisuudet, joita lähimmät kilpailijat ovat käyttäneet tähän mennessä. Sinun tarvitsee vain syöttää yksi siemen-avainsana - ja olet valmis. Hyödynnä todella massiivinen luettelo, joka sisältää satoja hyödyllisiä avainsanaratkaisuja, niihin liittyviä tuoteideoita ja yleisiä pitkään pyrittyjä hakuja.Ajattele, mitä voi toimia yrityksellesi ja mitä todennäköisesti pitäisi hylätä myöhempää käyttöä varten.

Myyjä Prime

Toinen voimakas ja tarkasti kohdistettu Amazon-avainsanan työkalu, myyjä Prime on luultavasti paras, jonka avulla voit nopeasti havaita joitakin kannattavimmista avainsanoista ja mahdollisesti kannattava pitkäaikainen, tail hakulausekkeet, jotka liittyvät läheisesti markkinarakoosi tai kohteen luokkaan. Jopa sen ilmainen versio osoittautui erittäin voittaneen minua noudattamaan tärkeimpiä kohdennettuja avainsanoja. Myyjä Prime-maksullinen versio voi kuitenkin auttaa sinua entistä kehittyneempien avainsanatutkimusten, listautumisoptimoinnin ja avainsanan seuranta -tapahtumien avulla, jotta päästään irti tästä räikeästä markkinakilpailusta voi tulla hieman hallittava.

December 22, 2017