Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja rakentaa käänteisiä linkkejä nopeasti?

1 answers:

Linkki rakentaminen on ensisijainen ja haastava osa hakukoneoptimointia. Se vaikuttaa verkkosivustojen sijoituspaikkaan ja luo Googlen vaikutelman tietystä verkkotunnuksesta. Saapuvien linkkien rooli SEO on osoitettu sijoitusten tekijöiden lukumäärän tutkimuksessa - kosten reinigung 4.5 zimmer wohnung.

Joillakin verkkovastaavilla on kuitenkin edelleen epäilyksiä tulevien linkkien vaikutuksista ja eduista. He väittävät, että Googlen luottamus käänteisiin vähenee. Haluaisin kuitenkin ottaa ne ylös. Käänteisiä linkkejä ei voi kadota milloin pian, koska niillä on merkittävä rooli Google-ranking-algoritmissa. Tuoreet tutkimukset osoittavat, että sivulle linkitettyjen verkkotunnusten määrä korreloi rankingissa enemmän kuin mikään muu tekijä. Jos et ota näitä tietoja vakavasti, kokeile tutkimusta itse. Lisää kohdistettu avainsanasi Semalt Web Analyzer -ohjelmaan ja katsele huippusivustoja. Kaikilla niillä on paljon saapuvia linkkejä. Vaikka kohdistetulla avainsanalla ei ole liikaa kilpailua, TOP-ranking-verkkosivustoilla on lukuisia saapuvia linkkejä.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten käänteisiä linkkejä pystytään tekemään nopeasti ja tehokkaasti. Olemme käyttäneet joitain näistä linkittämisstrategioista asiakkaidemme verkkosivujen sijoituskohteiden lisäämiseksi. Saimme positiivisia tuloksia ja kasvatimme asiakkaidemme linkkiprofiileja.

Joten jatkamme! Toivottavasti nämä tiedot saavat hankkia laadukasta linkin mehua sivustollesi.

  • Luo linkkikanavia mukautettujen hakukoneiden kanssa

  sääntö, aiemmin linkitettyjä sivustoja todennäköisemmin tekevät tämän uudestaan. He tekevät sen, koska he ovat jo faneja siitä, mitä teet ja kirjoitat. He todennäköisemmin kiinnostuvat mistä tahansa uudesta sisällöstä, jota julkaiset ja linkit siihen. Kuva, jolla sinulla on jo kaikkiin verkkoon liitettyihin verkkoihin liittyvä tietokanta ja joka todennäköisesti kiinnostaa uutta sisältöäsi. Se on epäilemättä hullu voimakas online-liiketoiminnallesi, koska saat saamasi liikenteen tasaisen virran sivustollesi.

  Voit luoda tällaisen tietokannan käyttämällä Googlen CSE: tä. Kaikki mitä tarvitset on noudattaa seuraavia vaiheita:

  1. Etsi verkkoyhteyksiä, jotka ovat jo yhteydessä sinuun;
  2. Lataa nämä lähteet mukautettuun hakukoneeseen;
  3. Etsi tulevaisuuden sisältöä.


  Liity Googlen CSE-työkaluun ja luo uusi hakukone. Anna sitten verkkosivusto, jonka haluat etsiä, sekä uuden mukautetun hakukoneesi nimi. Siirry seuraavaan välilehteen ja näe arvo solussa A1. Se on muotoiltu "verkkotunnukseksi". com. "Sinun on kopioitava liitä nämä tiedot haluamallesi hakukoneelle" Hae sivustoja "-osiosta. Napsauta lopuksi "Luo" -painiketta.

  Jos haluat kuitenkin etsiä monia verkkotunnuksia backlink-profiilistasi, sinun on lisättävä loput verkkotunnuksesi. Siksi sinun on napsautettava "muokkaa hakukoneen" -painiketta ja lisää sivustoja. Voit valita vaihtoehdon "lisätä sivustoja irtotavarana" ja kopioida verkkotunnusten luettelon ruutuun. Valitse toiminto "sisällytä kaikki sivut näihin sivustoihin" ja klikkaa "tallenna". "

  Nyt oma hakukoneesi on valmis. Voit käyttää sitä etsimään linkkirakennusnäkymiä aina, kun julkaiset uutta sisältöä.

  Tämä linkkirakentamistiikka voi tulla tehokkaammaksi, jos linkkiprofiiliisi kasvaa, koska sinulla on laajempi www-lähteiden tietokanta etsiäksesi.

December 22, 2017