Back to Question Center
0

Semaltin osakkeet 5 vinkkejä raaputtamaan tietoja verkkosivustosta

1 answers:

Tietoja ei ole aina luettavissa,. Suurin osa tiedoista on saatavana eri kielillä, minkä vuoksi meidän on vaikea ymmärtää sitä ja kaikkea ei voi käyttää CSV: ssä tai muussa muodossa. Tällaisissa olosuhteissa sinun on vaikea käyttää tietoja oikein - navy white wedding hats. Et myöskään voi yhdistää sitä datasets-tiedostoihin ja tutkia sitä itsenäisesti. Niinpä tietojen kaavitseminen on ainoa tapa luoda kopioita luettavissa ja helposti saatavilla olevissa muodoissa.


1. Käytä Google-laskentataulukoita ja Google Chromea

On turvallista sanoa, että sekä Google Chrome että Google-laskentataulukot auttavat raaputtamaan tietoja vain viiden minuutin ajan, eikä sinun tarvitse lisätä lainkaan koodia. Sivuston asettelun tunteminen on ensimmäinen vaihe raaputtamisesta ja tietojen käytöstä. Tämä helpoin tapa on tuoda ImportHTML-komento Google-laskentataulukoissa. Se toimii kuin taikuutta ja raaputtaa koko sivustosi vaarantamatta laatua. Voit myös käyttää Chrome-ohjelmaa, ja siinä on runsaasti ominaisuuksia.

2. Käytä Scraperwikiä parempia tuloksia varten

Jos haluat kaapata monimutkaisen tietokannan, eikä sinulla ole ohjelmointitaitoja, kokeile Scraperwiki parempia tuloksia varten.Se auttaa raapimaan eri Wikipedia-sivuja ja raskaita sivustoja ja lataa koko sivuston kiintolevyltä muutamassa minuutissa. Tämä työkalu kannattaa sijoittaa energian ja ajan ja varmistaa parhaan ja tarkimman tuloksen. Scraperwikillä on erilaisia ​​toimintoja, kuten voit kirjoittaa erilaisia ​​koodeja, pyytää asiantuntijoita kirjoittamaan kaavinta puolestasi ja ottamaan yhteyttä Scraperwiki-yhteisöihin parempien tulosten saavuttamiseksi.

3. Ymmärrä kaavin

rakenne

. On myös tärkeää ymmärtää kaavin rakenteen. Suurin osa kaavinta on vaarantunut 3 pääosasta: poimittavien sivujen jono, tallennetun strukturoidun datan alueen, kuten tietokannan, sekä lataajan tai jäsentimen, joka auttaa lisäämään URL: n riville.

4. Ymmärrä kaavin merkitys:

Kaavinta on tapa poistaa tietoja eri verkkosivuista, PDF-tiedostoista ja muista asiakirjoista, jolloin se on käyttökelpoinen ja luettavissa jatkokäsittelyyn. Se on yksi hyödyllisimmistä ja kattavista tekniikoista, joita voit toteuttaa tietojen keräämiseen ja käyttöön. Parasta on se, että sinun ei tarvitse olla ohjelmointitaitoa kaapata tietoja, jos käytät kimonoja ja tuontia. io.

5. Opi kaapata:

Sinun tulisi oppia kaappaamaan, jos haluat poimia tietoja eri verkkosivuista säännöllisesti. Lisäksi voit oppia sitä, kun sinulla on runsaasti tietoa, jotta saat hämmästynyt ja haluat käyttää sitä uudelleen sivustossasi. Jos saat sähköpostiviestejä mielenkiintoisista tuotteista ja palveluista, saatat haluta raapua ja oppia sen perusasiat. On totta, että kaavinta on yksinkertainen tehtävä, joka vaatii muutamia ohjelmointitaitoja. Jotkut web kaavinta työkalut eivät edellytä sinun oppia ohjelmointitaitoja ja kieliä, mikä tarkoittaa, että voit suorittaa tehtävät ilman koodia.

December 22, 2017