Back to Question Center
0

Semalt Expert jakaa Web Extraction Tool List

1 answers:

Onko sinun rakentaa verkkosivusto tai sinun täytyy hakea RSS-syötteitä tarkat, hyödylliset ja aitoja tietoja, voit käyttää useita kaapin kaavinta ja tietojen poisto-ohjelmia.

Jos haluat tallentaa tuotetietoja verkkosivustolta säännöllisesti, sinun on valittava Mozenda. Ja jos sinun täytyy raapia erilaisia ​​matkaportaaleja, sosiaalisen median sivustoja ja uutisia, Uipath ja Kimono ovat sinulle parhaiten.

Näiden kolmen työkalun avulla voit automatisoida lomakkeiden täyttöprojektit ja tutkia Internetissä.

1. Kimono

Kimono on kuuluisa web-tietojen poiminta ja näytön kaapimisovellus - starter kits mods. Se on ihanteellinen niille, jotka haluavat käynnistää liiketoimintaansa reaaliaikaisilla tiedoilla, eikä sinun tarvitse koodaustaitoja hyötyä Kimono. Se voi säästää aikaa ja täyttää sivustosi murskalla tietoja. Sinun tarvitsee vain ladata ja asentaa tämä työkalu, korostaa sivusi elementtejä ja antaa esimerkkejä, jotta Kimono pystyy toimimaan oikein. Se on ilmainen ohjelma, jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja soveltuu yrityksille ja freelancereille. Kimono merkitsee tietosi JSON- ja CSV-formaateissa ja luo sovellusliittymät web-sivuille, jolloin ne tallennetaan tietokantaan myöhempää käyttöä varten. Se ei vaadi sivunavigointia ja nopeuttaa tietojen poistoa.

2. Mozenda

Mozenda on ilmainen työpöytäsovellus ja näytön kaavintaohjelma. Se auttaa meitä raapimasta kaikki tiedot rajattomista verkkosivuista. Tämä palvelu käsittelee kaikkia verkkosivuja mahdollisena tietolähteenä, eikä sinun tarvitse ohjelmointitaitoja hyötyäksesi Mozendasta. Suuri määrä ohjelmoijia ja SEO-asiantuntijoita on suositellut. Sinun tarvitsee vain lähettää verkkosivustosi ja antaa Mozendan suorittaa tehtäviään. Voit helposti käyttää Mozendan sovellusliittymää ja saada tarkkoja tietoja. Se ohjaa meitä läpi näytön kaapimisprosessin kuvakaappausten avulla ja voi käsitellä satoja tuhansia verkkosivuja tunnissa. Tämä ohjelma on helppokäyttöinen ja ei vaadi mitään teknisiä taitoja lainkaan. Joskus Mozenda voi kaapata tiedot ja käsitellä verkkosivujen sivuja jopa 24 tunnissa, ja tämä on ainoa tämän työkalun haittapuoli.

3. Uipath

Uipath on erikoistunut luomaan eri verkkosivuja ja käsittelemään paljon sivustoja käyttäjille. Se on yksi luotettavimmista ja parhaimmista kaapin kaavinta ja tietojen poisto-ohjelmista. Se on täydellinen sekä kooderille että web-kehittäjille ja voi helposti ylittää kaikki tiedonhaun haasteet, kuten sivunavigointi. Se rikkoo paitsi verkkosivuja myös eri PDF-tiedostoja. Sinun tarvitsee vain avata tämä web kaavinta ohjatun toiminnon ja korostaa tarvitsemasi tiedot kaavinta. Uipath raaputtaa tuhansia verkkosivuja tunnin sisällä, antaen tarkat ja päivitetyt tiedot vastaavissa sarakkeissa.

December 22, 2017