Back to Question Center
0

Mitkä ovat proaktiiviset tapoja lähettää sivustosi käänteisille?

1 answers:

Jos kysyt, onko linkkien rakentaminen vielä elossa vai ei, tässä artikkelissa annetaan selvä vastaus tähän kysymykseen.

Voimme sanoa luottamuksellisesti, että linkittämisellä on suuri vaikutus rankingissa ja brändivaltuudessa. Hakukoneet käyttävät saapuvien linkkien määrää sen määrittämiseksi, miten verkkosolähde vastaa avainsanoja, joita se luokittelee - kanger evod vv twist ego battery 1000mah.


Todellisuudessa vain luonnoton yhteyden rakentaminen voidaan pitää kuolleena. Google huolehtii paljon saapuvien linkkien laadusta ja havaitsee kaikki roskapostin linkitysjärjestelmät. Luonnolliset linkit eivät voi olla päiväkäyttö ammattimaisille verkkovastaaville, jotka ovat vastuussa orgaanisen verkkosivuston luomisesta. Nykyään linkkien määrä ei ole mikään. Viimeisen Google-päivityksen jälkeen vuonna 2012 kaikki eivät ole yhtä luotuja käänteisiä.

Siksi tässä artikkelissa puhumme vain orgaanisen linkin rakentamisesta, joka on edelleen hyödyllinen vuonna 2017. Laadukas sisältö ajaa luonnollisen linkin rakentamisen lopputuloksia. Kaikki ponnistelut palkitaan korkeammalla tasolla hakutulossivulla. Jos haluat saada jatkuvan orgaanisen liikennevirran, sinun on luotava useita erilaisia ​​itsenäisiä, laadukkaita käänteisiä linkkejä.

Verkkotunnuksen käyttöoikeuden lisäämiseksi sinun on luotava linkkejä korkeisiin PR-lähteisiin, jotka ovat erittäin arvostettuja Googlessa. Yleensä on hankala luoda linkkejä tällaisiin verkkosivustoihin, jos sinulla on pieni tai uusi yritys. Se on kuitenkin edelleen mahdollista, ja aion kertoa miksi. Noudata alla olevaa linkkirakennustapaa ja näet liikenteen lisääntymisen.

Miten lähetät sivustosi käänteisille? Quora

Quora on täydellinen web-lähde, joka on suunniteltu auttamaan käyttäjiä ratkaisemaan ongelmansa. Se on ilmainen ja avoin yleisölle, joka tarjoaa käyttäjille ja verkkovastaaville etuja. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on etsiä avainsanoja, jotka liittyvät oman markkinarakoasi. Tämän seurauksena satoja tuhansia ei vastannut kysymyksiin. Palaa sitten kysymyksiin, joissa sinusta tuntuu ammattimaiselta, ja jos sivustossasi on tietty yhteys, joka voi auttaa antamaan lisää tietoa aiheesta, liitä siihen linkki. HARO

Toinen korkean PR-lähteen, josta voit rakentaa orgaanisia ja laadukkaita linkkejä, on HARO (auttaa toimittajaa ulos). Se on foorumi, jossa toimittaja menee, kun he tarvitsevat apua. He julkaisevat kysymyksensä, ja jos he voivat antaa heille asianmukaisen ja hyödyllisen vastauksen, saat mahdollisuuden saada vapaata lehdistöä. Oikeiden kysymysten etsintäohjelma toimii samoin kuin Quoralla. Sinun on suoritettava haku kohdistetuilla hakutermeillä ja vastattava vain niihin kysymyksiin, joissa tunnet olevasi pätevä. Jos toimittaja löytää vastauksen laadun, hän julkaisee sen uutissivustolla tai lehdellä, kuten Forbes, Search Engine Journal tai yrittäjä. Tuloksena saat laadukasta linkin mehua ja kohdistetun liikennevirran. Tietenkään et saa useita linkkejä näistä uutisfoorumeista, mutta varmasti se parantaa linkkisi profiilia.

December 22, 2017