Back to Question Center
0

Semalt: Ilmainen web kaavinta ohjelmisto Newbies ja Real Pro

1 answers:

Toisin kuin ohjelmoija, ei-ohjelmoija ei voi kirjoittaa koodeja eikä sillä ole teknisiä taitoja. Lisäksi hän on heikko matematiikassa ja etsii aina helppoja tapoja kaapata tai poimia tietoja, suorittaa hänen online-tehtävät. Jos et ole ohjelmoija, joka käsittelee useita tehtäviä, voit kokeilla näitä ohjelmistoja tai sovelluksia raaputtamaan verkkosivustoja.

Kaavin

Kaavin on tehokas Google Chrome -laajennus. Se on yksinkertainen, mutta hämmästyttävä sovellus yksittäisten tai useiden sivujen kaavintaan ja tulosteiden muuntaminen laskentataulukoiksi. Tätä ohjelmaa voi käyttää vain silloin, kun sinulla on ensisijainen verkkoselaimesi Chrome - super access rules.

Kaavin etsii automaattisesti verkkosivuja ja poimi tietoja tarpeidesi mukaan. Se ei tarjoa lukemattomia vaihtoehtoja, mutta siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.

Twitter- ja Facebook-sovellusliittymät

Facebook- ja Twitter-sovellusliittymien avulla voit helposti erottaa tietoja useista verkkosivustoista. Voit myös analysoida kilpailijoiden sivustoja ja seurata niiden avainsanoja. Sovellusliittymä on käyttöliittymä, joka mahdollistaa kolmenkymmenen osapuolen työkalujen pääsyn sosiaaliseen mediaan ohjelmallisesti. Facebookin ja Twitterin sovellusliittymät voidaan integroida monin eri tavoin; voit kerätä, skannata ja poimia tietoja niin paljon sosiaalisen median profiileja kuin haluat.

Tuonti. Io

Se on tehokas ja yksi parhaista web-kaavinta . Tuonti. io on valinnan numero yksi ei-ohjelmoijista ja web-sovelluskehittäjistä. Voit käyttää tätä työkalua raaputtamaan tietoja eri URL-osoitteista ja luomaan omat sovellusliittymät vaatimuksiisi. Tuo. io, voit varmasti saada haluamasi tulokset muutamassa sekunnissa. Tämän ohjelman avulla voit valita tiedot ja määrittää verkkosivuja sen point-and-click -painikkeen avulla. Se tutkii eri verkkosivustoja, jotta löydettäisiin oikeat tiedot.

Kimono Labs

Kimono Labs on ainoa tämän luettelon työkalu, joka tulee sekä ilmaisiin että maksullisiin versioihin. Jos et ole ohjelmoija, sinun on valittava sen ilmainen versio, eikä sinun tarvitse käyttää liikaa rahaa tietojen poistamiseen.Ja jos olet ohjelmoija tai ammatillinen kehittäjä, suosittelemme käyttämään maksullista versiota, joka maksaa sinulle jotain $ 20: sta $ 30: een perustuen tarpeisiisi ja valitsemaansi suunnitelmaan.

Nämä nauhalenkit soveltuvat ohjelmoijille. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niissä on verkkotukea. Lisäksi kaikki nämä sovellukset murtaavat tietoja sekä perus- että edistyksellisiltä sivustoilta ja blogeilta vaarantamatta aikaa ja laatua. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nämä sovellukset voivat muokata tietoja ja poistaa oikeinkirjoitusvirheet kätevästi.

December 22, 2017