Back to Question Center
0

Voitteko suositella minulle hyviä paikkoja monipuolistaa korkean PR-profiilin käänteisiä linkkejä?

1 answers:

Tietenkään ei pidä koskaan unohtaa saada linkkejä korkealta viranomaiselta ja voimakkailta PageRank -lähteiltä, ​​kuten kansallisilta sanomalehdiltä tai jopa globaaleilta mediatoimistoilta. Se on erinomainen tapa virkistää verkkosivustosi tai blogisi korkean PR-profiilin käänteisiä linkkejä, mutta tehtävä tunnetaan ehdottomasti aikaa vievältä ja työvoimavaltaiselta.Kuitenkin hieman luovuutta ajatellen, voit melko helposti napata joitakin ylimääräisiä käänteisiä parantamaan jo olemassa olevaa korkeaa PR-profiilia käänteisiä linkkejä. Mitä enemmän - luultavasti sinulla on jo joitain laadukkaita tai jo saavutettuja yhteystietoja - online casino bonus coupon. Seuraavaksi aion näyttää sinulle muutamia hyviä paikkoja ja aloja, joita kannattaa harkita saada liittyä. Loppujen lopuksi tämä olisi loistava tilaisuus liittyä luultavasti luotettaviin ja arvovaltaisimpiin koulutus- / hallituksellisiin verkkosivustoihin. Joka tapauksessa kummallakin alalla ei tarvita suuria budjettikustannuksia eikä liikaa aikaa. Tietenkin, jos käsitellään oikein.

Paikallishallinnon sivustot

Muiden muassa paikalliset ja valtakunnalliset verkkosivustot tai tukevat blogit dot GOV -tietokantojen kanssa ovat täsmälleen ne vähemmistölähteet, korkea DA (verkkotunnuksen viranomainen) pisteet osuvat 100 pisteen pisteeseen kokonaisuudessaan. Kun otetaan huomioon, että tuskin onnistuu parantamaan käänteisiä PR-profiileja, jotka ovat peräisin valtiolliselta hallintotunnukselta, paikallisella tasolla on vielä joitain mahdollisuuksia. Tarkoitan sitä, että monet paikallishallinnon verkkosivustot käyttävät yrityshakemistoja verkossa tapahtuvan yritystoiminnan edistämiseksi alueellaan toimiville alueellisille yrityksille. Paikallishallintohakemistot ovat ehkä helpoin ja nopein tapa tarttua verkkosivustosi tai bloginsa ylimääräisiin voimakkaisiin linkkiluetteloihin.

Koulutus (yliopisto / oppilas) Sivut

Leijonan osuus luotettavista oppilaitoksista tiedetään johtavan verkkosivustojen DA noin 90-95 pistettä viimeaikaisesta tutkimuksesta). Vaikein asia on kuitenkin löytää oikea ulottuvuus. Ensinnäkin yritä tehdä heistä suosikki - löytää oikeat henkilöt, jotka tunnet entiksi opiskelijoiksi tai henkilökunnan jäseniksi. Kun otetaan huomioon, että yliopistot ja oppilaitokset ovat aina halukkaita näkemään, käytä sitä omalla eduksi - tarjoa vain heille todellisia menestystarinoita, hyviä urapolkuja tai kuumia haastatteluja, joita he haluavat nähdä ja samalla päivittää korkean PR-profiilin käänteisiä linkkejä pari vastaperustettua linkkiä vastineeksi. Mitä enemmän - ansaitsemalla nämä arvokkaat linkit yliopisto- tai lukio-alumnien kautta, käytät automaattisesti toista mahdollisuutta keskustella yrityksesi tuotemerkistä tai saada laajempaa altistumista yrityksesi teollisuudelle ja markkinatalolle.

Jos mikään ei auta, tässä on toinen vaihtoehtoinen tapa käsitellä oikeita yhteyksiä yliopistoihin tai muihin oppilaitoksiin - joka todella toimii ansaitsemaan pari parempaa arvokasta linkkiä. Sinun tarvitsee vain saada tuote tai palvelu, joka koskee paikallisia opiskelijoita tai henkilökuntaa. Yritä vain tarjota esimerkiksi alennuskoodi. Samalla tämä olisi erinomainen tapa tuottaa enemmän osakkeita, johtaa, tilauksia ja mainoksia sosiaalisessa mediassa - lukuunottamatta tärkeimpiä linkin hankintatarkoituksia. Huomaa kuitenkin, että tämän järjestelyn onnistuminen edellyttää yrityksesi tai yritysprojektia tarjotakseen jotain, joka voidaan ostaa tai tilata verkossa.

December 22, 2017