Back to Question Center
0

Semalt: DIY -robotit tai -kaappaajat saadaksesi tietoja verkkokauppasivustoista

1 answers:

Eri sähköistä kaupankäyntiä varten on kehitetty erilaisia ​​tekniikoita ja menetelmiä verkkosivustoja, verkkokauppoja, sosiaalisen median sivustoja tai muita vastaavia portaaleja. Joskus voit saada tietoja sähköisestä kaupankäynnistä, kuten Amazon ja eBay käsin, mutta tällaiset tiedot voivat olla epätarkkoja ja järjestäytymättömiä. Siksi sinun on aina käytettävä DIY-indeksointilaitteita tai -kaivureita tietojen poimintaan, seurata ja ylläpitää laatua.

Tabula:

Tabula on yksi tehokkaimmista ja erinomaisista DIY kaavin. Se voi raapata PDF-tiedostoja ja on hyvä sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoille. Sinun tarvitsee vain korostaa tiedot ja antaa Tabula raaputtaa sen sinulle - docce a riscaldamento solare scontate. Se lupaa antaa tarkkoja tietoja vaatimuksiisi ja odotuksiisi. Kun se on asennettu ja aktivoitu, Tabula poistaa tiedot sekä Amazonilta että eBayltä ilman mitään ongelmia.

OpenRefine:

Se ei ole vain verkkokäynnistimen vaan myös kattava ja hyödyllinen tietojen poisto-ohjelma. Tämän DIY-työkalun avulla voit kerätä tietoja järjestetyllä ja hyvin tunnetulla tavalla. Sinun ei tarvitse huolehtia sen laadusta, sillä OpenRefine tarjoaa sinulle korkean tason tiedonhankintamahdollisuudet.

Scraperwiki:

Scraperwiki on hyödyllinen DIY-telaketju ja kaavin, joka auttaa poistamaan tiedot kaikista tärkeimmistä sähköisen kaupankäynnin verkkosivuista. Se kannustaa ohjelmoijia ja kehittäjiä käyttämään online-tietoja ja muuttamaan ne lailliseksi aineistoksi. Scraperwiki ei vaadi sinua oppimaan mitään ohjelmointikieltä, kuten Python, PHP ja Ruby.

Kaavinta. se:

Kaappaa. se on vielä yksi hämmästyttävä DIY-työkalu, joka käyttää yksinkertaista piste-ja-klikkausvaihtoehtoa saadakseen asiat valmiiksi. Voit helposti saada tietoja suosikki-verkkokaupoista, monimutkaisista verkkosivuista ja multimediatiedostoista Scrapen avulla. se. Tämä ohjelma tunnetaan parhaiten sen helppokäyttöisestä käyttöliittymästä ja korjaa automaattisesti raakatiedot sinulle. Se on täydellinen aloittelijoille ja yrityksille, jotka haluavat purkaa Amazonin tietoja yrityksilleen. Sen avulla voit purkaa sekä kuvia että tekstiä modernista HTML5: sta ja Web 2: stä. 0 sivustoa, jotka käyttävät AJAX: ää ja JavaScriptia.

Semantti3:

Internetissä on runsaasti DIY-indeksointilaitteita ja datakaappaajia, mutta Semantics3 on suhteellisen uusi ohjelma. Jos haluat saada tietoja eri Amazon- tai eBay-tuotteista vaarantamatta laatua, sinun on käytettävä tätä työkalua. Lataaminen ja asentaminen ei vie paljon aikaa. Semantics3 sai suosion vain muutamassa kuukaudessa, ja sen tietokantaa pidetään yhtenä parhaista ja luotettavimmista. Se tallentaa kuvia, hintoja, tuotekuvauksia ja muita tietoja vähittäismyyjiltä, ​​kuten Walmart, eBay ja Amazon. Lisäksi tämä työkalu tekee reaaliaikaisia ​​hakuja käyttäjille ja tuo odotuksiaan.

Agenty:

Agenty on pilvi-isäntämä kaavintaohjelmaa, joka parhaiten soveltuu sähköisen kaupankäynnin ja matkailun verkkosivustoille. Se on helppo asentaa ja se voidaan integroida Google Chrome -ohjelmaan. Verkkosivustoja, kuten eBay ja Amazon, voidaan purkaa muutamassa minuutissa käyttämällä tätä kattavaa DIY-ohjelmaa. Saat tuotetiedot, varastotiedot ja hinnat.

December 22, 2017