Back to Question Center
0

Miten Amazon-tutkimusvälineet voivat vaikuttaa tuotetietojen optimointiin?

1 answers:

Kaikki online-kauppiaat, jotka valvovat sähköisen kaupankäynnin liiketoiminta-uutisia, tietävät, kuinka arvokas voi sijoittaa tuotteesi Amazonin maailmanlaajuiseen kauppapaikkaan. Amazon tarjoaa etuja sekä myyjille että jälleenmyyjille. Siksi ei ole koskaan liian myöhäistä esittää tuotteitasi Amazonille, onko sinulla oma merkkituote tai ei.

Jotta tuotteesi näkyisi Amazon-haussa, sinun on luotava markkinointikampanja. On huomattava, että Amazon A9-ranking-algoritmi poikkeaa täysin siitä, mitä käytimme Googlessa. Amazon korostaa tulon maksimointia ja sijoittuu tuotteisiin myöhemmin - area local network set up. Se tarkoittaa, että jokaisella Amazon-myyjillä on mahdollisuus kasvattaa yleistä liikevaihtoaan ja houkutella jopa enemmän merkkejä kuin merkkituotteilla. Tällaisessa kilpailukykyisessä sähköisessä kaupankäynnissä ympäristö ei kuitenkaan riitä asettamaan tuotteitasi ja odottamaan myyntiä, vaikka tuotemerkki on tunnettu. Joten, jotta varmistat, että kohderyhmäsi näkevät tuotteesi, sinun on investoitava aikaa ja ponnisteluja avainsanatutkimukseen ja listan optimointiin. Lisäksi on suositeltavaa käyttää yhtä Amazonin markkinointiohjelmista (Amazon Vendor Central, Amazon Vendor Central, Amazon Vendor Central Express), joka sopii täydellisesti yrityksesi tarpeisiin.

Amazon-myyjänä sinulla on paljon tekemistä, mukaan lukien tutkimus-, seuranta- ja hallintapalvelut. Jos sinulla on paljon tuotteita käytettävissänne, on erittäin haastavaa hallita kaikkia käsin. Tarvitset ammattimaisen seurantaohjelmiston, joka auttaa sinua saavuttamaan menestyksen.

Tässä artikkelissa perehdyin tiettyihin ammatillisiin tutkimus- ja analyyttisiin työkaluihin, jotka auttavat sinua lisäämään rankingisi Amazonissa ja houkuttelemaan lisää.

  • Jungle Scout

) Jos haluat saada tarkkoja tietoja siitä, mitä tuotteita ja markkinarakoja on suosittu Amazon, Jungle Scout on sinulle paras. Tämä tutkimus työkalu auttaa löytämään Amazon tuotteita voit hyötyä. Jungle Scout kerää alan luotettavia Amazon-myyntitietoja, jotta voit välttää kalliita yritysvirheitä. Tämä työkalu sisältää myös tuotteen seurantaohjelman, joka on suunniteltu säästämään aikaa, jonka voit viettää ikävään tutkimukseen. Lisäksi voit käyttää tätä työkalua vakoilemaan kapeat kilpailijasi. Ja lopuksi paras osa siitä on, että voit automaattisesti tutkia oman markkinarakoasi paljastamaan piilotetut tulovirrat. Jos haluat käyttää Jungle Scoutia Chrome-laajennuksena, saat heti tuotetietoja millä tahansa sivuilla, joita selatessasi. Sinulle annetaan kunkin tuotteen hinta, arvioitu myynti, tarkistuslasku ja vielä enemmän. Se auttaa sinua tekemään täsmällisiä tuotteita vertailussa lennossa.

Jungle Scout voi auttaa sinua olemaan kilpailukykyisen Amazon-markkinapaikan huippu ja hämmästyttämään kapeat kilpailijat.

  • Useimmat ostajat käyttävät Google-hakuja löytää Amazon Tuotteet. Ensinnäkin he lisäävät tuotteen nimen plus Amazon Google-hakukenttään ja näkyvät vasta sitten Amazon-hakutulossivulla. Semalt Amazon SEO pyrkii nostamaan mahdollisuutesi Amazon-tuotemallistasi näkyviin Google SERP: n TOP: ssä. Massiivisen linkkirakennuksen ainutlaatuisen teknologian ansiosta Semalt tekee Googlelle kumppanisi tuotesivusi avainsanoilla, joita tarvitset pakottaaksesi tallentaa TOP-tuloksiin. Voit tilata kuuden kuukauden tai vuoden tilauksen, joka sisältää sellaiset palvelut kuin ammattimainen avainsanojen ehdotus, tehokas linkkirakennuskampanja, enintään 100 hakutermiä Google TOP10: ssä, ranking-parannuksia, olemassa SEO virheiden tarkistus ja korjaus. Parasta on, että voit saada jatkuvan ammattitaidon kokeneilta Semalt-asiantuntijoilta.

    Joten, jos haluat outsmart kilpailijoihisi ja saada loputon virtaus potentiaalisia asiakkaita suurimmista liikenteen lähteistä Internetissä, Semalt Amazon SEO täyttää kaikki yrityksesi tarpeet.

    • AMZ Tracker

    Avainsanan seuranta on olennainen osa optimointikampanjaa, optimointi. Se on ensimmäinen Amazon-avainsanojen seuranta, joten se on luultavasti kypsempi kuin kilpailukykyisten avainsanojen seurantavälineiden avulla. Tämä työkalu auttaa kasvattamaan sijoituksia ja pitämään ne korkeina pitkään. AMZ Tracker -hyökkäysstrategian mukaan voit nopeasti tavoittaa ensimmäisen sivun rankingit edistämisen, tulosprosentin optimoinnin ja kilpailijan analyysin avulla. Se antaa tietoja tuotteesi sijoituspaikoista ja seuraa kilpailijasi tuotteita, jotta voit nähdä, milloin ne tekevät muutoksen, joka toimii. Lisäksi AMZ Tracker tekee yhteistyötä Amazonin suurimman Vipon-alustan kanssa. com, jonka avulla kauppiaat tavoittavat miljoonia potentiaalisia asiakkaita. Yksi etu on se, että AMZ Tracker mahdollistaa tuotetietosi optimoinnin. AMZ Tracker On Page Analyzer näyttää nykyisen tuotetietosi vahvat ja heikot kohdat, antaen sinulle mahdollisuuden korjata. Lisäksi Amazon tarjoaa mahdollisuuden seurata negatiivisia arvosteluja ja räätälöidä sähköpostiraportteja.

    Tällä työkalulla näytetään tärkeimmät hakutermit, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät löytää tuotteesi tai siihen liittyvät tuotteet samaan markkinarakoon. Sen tietokantaan kuuluu yli 170 miljoonaa avainsanaa. Tämä työkalu sopii täydellisesti kauppiaille, jotka haluavat lisätä tuotteidensa myyntiä Amazonissa. Merchant Words -ohjelmisto auttaa paljastamaan erittäin tarkat avainsanailmaukset, joita asiakkaat käyttävät etsimään tietyn tuotteen. On paljon helpompi sijoittaa näillä lauseilla, koska ne eivät ole kovin kilpailukykyisiä. Lisäksi tämän työkalun avulla saat avainsanoja maailmanlaajuisilta markkinoilta. Merchant Words -ohjelmisto tarjoaa pääsyn globaalille yleisölle tietokannoilla hakutermeistä eri eurooppalaisten ja aasialaisten maiden asiakkailta. Merchant Words -työkalulla voit tehdä lopullisia CSV-latauksia yhdistämällä nämä tiedot mihin tahansa tehokkaaseen järjestelmään. Lopuksi, tämän työkalun avulla voit saada ammattimaista asiakastukea.

Keyword Tool on ammattimainen Amazon-avainsanan tutkimusohjelma, joka auttaa online kauppiaita tuottaa asiaankuuluvia pitkäjänteisiä hakutermejä Amazon-haun ehdotuksen avulla. Tämä työkalu toteuttaa Amazonin sijoitusominaisuuksia tuottamalla satoja tuhansia sovellettavissa olevia pitkäjänteisiä hakutermejä Amazon-listan optimointiin. Amazon-myyjät, jotka haluavat käyttää kehittyneempää ominaisuutta, epäilemättä hyötyvät Avainsanatyökalun pro Amazon-vaihtoehdosta. Kuitenkin elementit, kuten seurata korkeimpiin avainsanoja, jäävät ulottuville Amazonin avainsanatyökalun käyttäjien ulottuville.

December 22, 2017