Back to Question Center
0

Semalt: Top 5 Web- ja sisällönlukulaitteet Internetissä

1 answers:

web-kaavinta tai sisällön kaivostoiminnan työkalut ja palvelut auttavat monitoroimaan , poimia ja analysoida tietoja. Ne poistavat helposti hyödylliset tiedot eri paikoista, erityisesti reaaliaikaisista tiedoista. Jos et tiedä, miten voit poistaa tietoja eri verkkosivuista käsin, suosittelemme käyttämään seuraavia hämmästyttäviä web- ja sisältöleikkauspalveluita. Jotkut niistä ovat täysin ilmaisia, kun taas toiset maksavat sinulle jotain $ 20 - $ 100 kuukaudessa riippuen tarpeista.

1. Webhose - en iyi dedicated server firması. io

Webhose. io tarjoaa nopean pääsyn strukturoituun verkkosisältöön. Sen avulla voit poimia tietoja blogikirjoituksista, arvosteluista, sähköpostiviesteistä ja uutissivustoista. Voit helposti kerätä ja seurata kaikkein tärkeimpiä ja trendikkäitä aiheita Internetissä Webhosessa. io. Tämä ei ole tavallinen web kaavin vaan hyvä indeksoija ja toimittaa sisällön JSON-, RSS-, Excel- ja XML-lomakkeissa. Lisäksi Webhose. io antaa meille mahdollisuuden suodattaa tiedot nopeasti ja tarkastella markkinasuuntauksia saadaksemme sinulle mielenkiintoisimmat tulokset.

2. Dexi io

Dexi io on toinen verkkokaappauspalvelu ja sisällöntuotantotyökalu. Se on suunniteltu erityisesti poistamaan tietoja monista verkkosivuista ja auttamaan tallentamaan lähdöt pilvessä. Voit myös integroida tiedot JSON-, HTML-, ATOM-, XML- ja RSS-lomakkeisiin, kasvattaa yritystäsi ja saada haluamasi tulokset muutamassa minuutissa. Paras osa on se, että tämä työkalupakki tarjoaa sinulle kaavinta ominaisuuksia, kuten proxy-liitännät, säännöllisen lausekkeen tuen ja Captcha-ratkaisun.

3. ParseHub

ParseHub on toinen hyödyllinen web kaavinta ja sisällön kaivaminen työkalu internetissä. Se on suunniteltu purkamaan tiedot useista sivustoista Excel-, CSV-, JSON- ja ParseHub API -ohjelmilla. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse olla ohjelmointitaitoja. Se tarjoaa erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten seurata kilpailijoiden sisältöä. ParseHub toimittaa erilaisia ​​markkina-analyysivaihtoehtoja, joiden avulla voit kohdistaa potentiaaliset asiakkaat kaikkialle maailmaan. Tämä on pilvipohjainen sovellus kaikkiin tiedonsiirto-tarpeisiisi.

4. 80legs

80legs on vielä pilvipohjainen tietojen poisto ja web-kaavintaohjelma. Se toimittaa korkealaatuisia tietoja ja sisältää yli viisikymmentätuhatta tietokonetta, jotka on sijoitettu kaikkialle maailmaan. Se ei vain raaputa tietoja, vaan indeksoi myös eri verkkosivuja. Sinun tarvitsee vain perustaa palvelin ja anna 80legs tehdä sen työtä. Tämän sisällön kaivospalvelun hinnoittelu perustuu asiakkaiden kysyntään, mikä on tehokas työkalu aloittelijoille.

5. Tuonti. io

Tuonti. io on yksi parhaista ja hämmästyttävä sisällön kaivos ja data kaavinta työkalut . Sen avulla voit poimia tietoja eri sivustoista ja tarjota monipuolisia käyttötarkoituksia uutetuista tiedoista, kuten lead generation, price monitoring, app kehitys, markkinatutkimus, koneen oppiminen ja akateeminen tutkimus. Sinun ei tarvitse olla ohjelmointitaito käyttää tätä työkalua. Itse asiassa se on helppokäyttöinen ja helposti ymmärrettävä käyttöliittymä, joka poistaa vain tärkeät tiedot luettavassa muodossa. Tuonti. io on ensimmäinen valinta eri yrityksille, SEO-asiantuntijoille, ohjelmoijille, web-kehittäjille ja sosiaalisen median asiantuntijoille. Se ennustaa asiakkaiden liikkeitä ja seuraa kilpailijoiden kehitystä

December 22, 2017