Back to Question Center
0

Semalt tarjoaa huolta Best Free Data Scraping Software

1 answers:

On olemassa erilaisia ​​tapoja saada tietoja blogeista ja sivustoista,. Osa datan kaavintatekniikoista sopii kehittäjille ja yrityksille, kun taas toiset on tarkoitettu muille kuin ohjelmoijille ja freelancereille. Verkkokaappaus on monimutkainen tekniikka, joka muuttaa strukturoituja tietoja jäsenneltyyn tietoon - best coil building kit. Se toteutetaan vain, kun käytämme luotettavia ja todenmukaisia ​​ohjelmistoja ja työkaluja. Seuraavat työkalut toimivat vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa ja näyttävät hyödyllisiä tietoja organisoidussa muodossa.

1. Kaunis keitto:

Tämä Python-kirjasto on suunniteltu kaavamaan XML- ja HTML-tiedostoja. On hyvä asentaa Beautiful Soup, jos käytät Ubuntua tai Debiania.

2. Tuonti. Io:

Tuonti. io on ilmainen verkkokaappaustyökalu, jonka avulla voimme kaapata tietoja sekä monimutkaisilta että yksinkertaisilta sivuilta ja järjestää ne datasetiksi. Se tunnetaan parhaiten sen modernista ja käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä.

3. Mozenda:

Mozenda on toinen hyödyllinen ja hämmästyttävä web-kaavinta -ohjelma, jonka avulla on helppo kaapata tietoja ja kaapata sisältö useilta sivustoilta. Se on sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita.

4. ParseHub:

ParseHub on visuaalinen verkkoratkaisutyökalu, joka auttaa kaavamaan sekä tekstiä että kuvia. Voit käyttää tätä ohjelmaa tietojen hankkimiseen uutislähteistä, matkaportaaleista ja verkkokauppiaista.

5. Octoparse:

Octoparse on asiakaspuolen web-kaavinta työkalu Windowsille. Se voi muuntaa strukturoidut tiedot järjestettyyn muotoon ilman koodien tarvetta. Se on hyvä sekä ohjelmoijille että kehittäjille.

6. CrawlMonster:

CrawlMonster on loistava kaavintaohjelma, joka palvelee sekä kaavinta ja verkkokäynnistintä. Se on laajalti käytössä SEO asiantuntijoiden ja voit skannata sivustoja paremmin.

7. Connotate:

Connotate on automaattinen kaavinta. Sinun tarvitsee vain pyytää konsultointia ja antaa joitain esimerkkejä siitä, miten haluat tietojen poistamisen.

8. Yhteinen indeksointi:

Yhteinen indeksointi tarjoaa hyödyllisiä aineistoja, joita voidaan käyttää verkkosivustojemme indeksointiin. Se sisältää myös raakatietoja ja poimii metatietoja sivustosi hakukoneiden sijoitusten parantamiseksi.

9. Crawley:

Crawley on automatisoitu kaavinta ja tiedonhankintapalvelu, joka voi kaataa useita sivustoja ja kääntää raakatietonsa jäsenneltyyn muotoon. Voit saada tuloksia JSON- ja CSV-muodoissa.

10. Sisältö Grabber:

Content Grabber on yksi tehokkaimmista raaputusohjelmista. Se mahdollistaa kätevästi erillisten kaavintavarojen luomisen.

11. Diffbot:

Diffbot on sekä datan kaavintyökalu että web-indeksoija. Se muuttaa verkkosivuja sovellusliittymiksi, jolloin saat parhaan mahdollisen tuloksen.

12. Dexi. Io:

Dexi. io on ihanteellinen ammattilaisille ja tulokkaille. Tämä pilvi kaavintaohjelma automatisoi tietosi ja saa halutut tulokset muutamassa minuutissa. Se on sekä ilmaisia ​​että premium-versioita, ja se pystyy käsittelemään myös JavaScript-tiedostoja.

13. Data Scraping Studio:

Data Scraping Studio kerää tietoja HTML-, XML-, PDF-asiakirjoista sekä useista web-sivuista. Se on tällä hetkellä käytettävissä vain Windows-käyttäjille.

14. FMiner:

FMiner on visuaalisen kaavion suunnittelija ja web kaavin ohjelmisto, jonka avulla voit rakentaa projekteja, joiden makron tallennusvaihtoehto.

15. Grabby:

Grabby on verkkokaappauspalvelu, jota voidaan käyttää raaputtamaan tietoja sähköpostiosoitteista ja verkkosivuilta. Se on selainpohjainen ohjelma, joka ei vaadi asennusta, jotta asiat saadaan tehtyä.

December 22, 2017