Back to Question Center
0

Voitteko näyttää oikean tavan ansaita PR10-käänteisiä ilmaiseksi?

1 answers:

Tämä on oikea kysymys, koska on hyväksytty, että linkit korkeimpaan verkkotunnuksen viranomaiseen ja PageRank-arvoihin (kuten PR5 - PR10 käänteisiä linkkejä) voidaan ansaita vain ostetun sijaan. Kyllä, tietenkin, on olemassa paljon erilaisia ​​tarjouksia, joita näkyy internetissä, ja erilaisia ​​linkkejä, ja jopa PR10-käänteisiä löytyy helposti myynnistä. Kuitenkin vuonna 99. 9% tapauksista, nämä "tarjoukset" eivät ole vain temppuja, joita huijausyksiköt käyttävät vain voittojen saamiseksi. Et halua, että sivustosi tai blogisi asettuu vakavaan rangaistukseen rangaistukseksi siitä, että heikkolaatuiset maksulliset käänteiset linkit ovat irtotavarana. Muista, kun kyse on tehokkaasta linkittämisestä SEO-laatuun, aina laatu, ei määrä - efest purple 18650 sub ohm cell. Tarkoitan, että parin ansaitut PR10-käännökset, esimerkiksi koulutus- ja valtionhallinnolliset verkkosivustot tai muu huippuluokan luottamuksellinen lähde, ovat aina parempia SEO-tarkoituksia varten, eivätkä he kutsu joukko heikkolaatuisia käänteisiä linkkejä, eikä ilman päämäärän selkeää ymmärtämistä ja niiden todellinen toiminta. Tässä on, miten voit ansaita ylimääräisiä tehokkaita linkkejä SEO, ja jopa PR 10 backlinks - tietenkin, on olemassa useita melko hienoja lähestymistapoja auttaa sinua, että. Muiden joukossa suosittelen kokeilemalla Testimonials, Reviews, Submissions, Guest Posts ja Infographics. Mutta asia on se, että PR10-linkkejä voidaan tarttua joko valtiollisista tai koulutuslähteistä. Tänä vuonna olen jo onnistunut saamaan ylimääräisiä arvokkaita linkkejä erityisesti jälkimmäisiltä - ja voit myös yrittää saada PR8-PR10-linkkejä EDU-sivuilta - joko laaja-alaisesti tai käyttämällä apurahoja.

Laaja haku

Yleisesti ottaen jokainen hyvämaineinen oppilaitos, joka ei rajoitu pelkästään yliopistoihin ja korkeakouluihin, resurssisivuja, joissa on monia linkkejä, jotka palauttavat kaikkein hyödyllisimpiä resursseja - sekä opiskelijoille että heidän opettajilleen. Siksi jatkuvaa työskentelyä, jotta saisit huomata ja sisällytettävän nämä resurssisivut tulevaa käyttöä varten, voi olla loistava tapa saada luultavasti arvokkaimmat linkit ilman, että maksat dollaria, ainakin suoraan. Suosittelen käsittelemään laajaa tavoitetta sähköpostitse tarjoamaan hyödyllisiä ratkaisuja, jotka liittyvät yrityksellesi, esimerkiksi web-suunnittelu, automaattinen tutkimus jne.Ja tietenkin, näytät roskapostia. Joka tapauksessa, saada jopa 5-10% positiivisista vastauksista lähettämään linkkisi tekee tämän tekniikan ehdottomasti kohtuulliseksi, eikö?

Apurahat

Tämä järjestelmä tarvitsee paitsi aikaa ja vaivaa myös tietyn määrän budjettimenoja. Se sisältää stipendin luomisen ja edistämisen saadakseen sen ansaitun pisteen EDU: n vastakkain. Jos olet valmis työskentelemään apurahalla todella vakavasti, tässä on kolme pääkohtaa liikkua tehtävän kanssa:

  • Luo sivulle yleinen kuvaus stipendin itsestä ja tarjoa täyttö -hakemuslomakkeessa, johon osallistuvat osallistujat.
  • Määritä mahdolliset yliopistot tai korkeakoulut käyttämällä pitkälle kehitettyjä hakusarjoja, joiden avainsana on "apuraha".
  • Suorita tavoitteet käytännöllisellä sähköpostilla - ja voit vapaasti kiirehtiä ja aloittaa työskentelystä todellisen apurahan luomiseksi todellisilla voittajilla ja palkinnoilla.
December 22, 2017