Back to Question Center
0

Kuinka lisätä sijoituksesi ja optimoida hinnoittelusi käyttämällä Amazon Rank Trackeria?

1 answers:

Amazon keyword rank tracker on hyödyllinen online-ohjelmisto, joka on suunniteltu auttamaan webmasters kilpailemaan tällä kaupankäynnin alustalla. Se tarjoaa mahdollisuuden edistää Amazonin tuotteita lukemattomille päivittäisille asiakkaille ja lisätä myyntimääriä.

Käytä tätä työkalua säännöllisesti parantaaksesi tuotemerkkisi läsnäoloa Amazonissa - oculos de sol masculino ray ban quadrado. Sinun on jatkuvasti seurattava kohdistettuja avainsanojasi sijoituspaikan säilyttämiseksi ja vahvistamiseksi. Amazon tracker -työkalu vie kaikki hässäkkä automatisoimalla avainsanojen paikkojen seurannan. Sinun täytyy viettää paljon aikaa käsin hakusanoilla ja tietojen rakenteilla. Kaikki nämä toimet tehdään automaattisesti lyhyessä ajassa. Amazon tracker tarkistaa rankingit useita kertoja päivässä, mikä antaa sinulle tärkeimmät ja päivitetyt tiedot. Jos esimerkiksi tiedät, missä sijoituksesi ovat, voit työskennellä parannuksen alla. Jos sinulla on jo ennestään korkein sijoittaja Amazon SERP: ssä, voit työskennellä toisen hakutermin sijoitusta lisäämällä mahdollisuuksiasi, että tuotteesi näkyvät hakutuloksissa.

Siksi käyttäkää Amazon rank trackeria, olet aina yksi askel eteenpäin kilpailijoillesi.

Mitkä ovat Amazonin rank trackerin merkittävimmät edut?

Jos haluat menestyä Amazon, sinun täytyy tietää tuotteen nykyinen sijoitus asento. Nämä tiedot voivat auttaa sinua parantamaan Amazonin sivuja ja houkuttelemaan lisää potentiaalisia asiakkaita brändiisi.

  • Voit seurata muutoksia rankingissa

Kaikki muutokset rankingissa osoittavat, että jotain on tapahtunut tuotemerkillesi. Se voi olla joko pienentää tai kasvaa Amazonin rankingissa, joihin sinun on reagoitava välittömästi. Amazon rank tracker tarjoaa kaikki nämä tiedot ja mahdollistaa kohdennettujen toimenpiteiden parantavan ranking-tilanne välittömästi.

Tällä työkalulla voit lisätä uudet hakutermisiisi järjestelmään

ja arvioimaan niiden mahdollisuuksia kohdistaa ne Amazon-listalle. Amazon Rankin seuranta näyttää jokaisen kohdistetun avainsanan hakutilavuuden, mikä antaa sinulle mahdollisuuden selvittää, onko kohde kohdistettava vai ei. Kohdennettu avainsanan suuri hakutilavuus voi viitata sekä käyttäjien suuriin kilpailukykyyn että suosioon. Yleensä on liian monimutkaista sijoittaa korkeita suuria avainsanoja varten, ja voit ehkä kiinnittää huomionne vähemmän kilpailukykyisiin termeihin, jotka voivat myös viedä sinut TOP-hakutulossivulle.

Tämä työkalu mahdollistaa Amazon kauppiaiden seurata kilpailijoita mahdollisia avainsanoja. Voit lisätä yhden avainsanoista, joiden kilpailijat rankingivat, vertaa sitä samaan kuin sinun ja nähdä, miten ne rankataan. Jos et tiedä täsmällisesti, mitä avainsanoja kilpailijat käyttävät sijoituskohteena, voit tarkistaa tuotteen otsikon ja kuvauksen.

December 22, 2017