Back to Question Center
0

Mikä tekee hyvän Amazon-avainsanatyökalun todella mitattavasta suorituskyvystä?

1 answers:

Kaikki hakukoneoptimoinnin tuntevat henkilöt tietävät, että lähes mahdotonta olla Amazon menestyvä online-kauppias ilman avainsanatyökalua helpottaa asioita. Kuka on niin tärkeää tehdä oikea valinta? Yksinkertaisesti siksi, että sinun on väistämättä seurattava tärkeimpiä kohde-avainsanoja, tutkittava uusia pitkäketjuisia hakumerkkejä ja etsittävä mahdollisia voittavia mahdollisuuksia, joita et ole sisällyttänyt tietojasi tähän mennessä.

Yleisesti ottaen luultavasti luotettavan Amazon-avainsanatyökalun päätavoitteena on havaita alhaisen kilpailun lupaavimmista avainsanoista, suhteellisen korkealla ostotavoitteella, jonka avulla voit kehittää enemmän potentiaalisia asiakkaitasi todellisiin ostajiin. Mutta miten valita oikea vaihtoehto, joka sopisi täydellisesti tarpeisiisi ja liiketoimintatavoitteihisi? No, se riippuu - piatto doccia riscaldato. Asia on, että todella hyvä online-apulainen on tarkoitettu auttamaan sinua löytämään oikeat avainsanat ja pitkät häntä hakulausekkeet, jotka rakensivat suurimman käyttäjän tarkoituksen. Tällä tavoin odotetaan pumppaavan sinulle suurempaa hakutilavuutta. Viime kädessä se johtaa suurempaan laskuun menestyksekkäästi täytetyistä tarjouksista Amazon-markkinapaikassa, mikä puolestaan ​​antaa vihreän valon paremmalle rangaistuksellemme ajan myötä. Pohjimmiltaan jokainen hyvä avainsanan tutkimusratkaisu - riippumatta siitä, onko se yksittäinen avainsanan tutkimustyökalu, verkkoalusta, jolla on yleismaailmallinen työkalupakki, ammatillinen seuranta- / automaatio-ohjelmisto tai räätälöity avainsanava - tarjoaa sinulle seuraavia palveluita ja etuja:

 • Suurin siemenen avainsanoja.
 • Oikea-aikainen hakuvelvoite.
 • CPC: n yleiskorko.
 • Pitkän haaran avainsanaehdotukset.
 • Tarkasti arvioitu avainsanojen kilpailutaso.
 • Kilpailukykyinen näkemys ja sijoituksen seuranta. SkyRocket

  Tämä täyden rasvan Amazon-avainsanatyökalu auttaa sinua luomaan mahdollisimman paljon voittaneita avainsanoja ja pitkän kantaman tuotetta tuotetietojesi hakukyselyt pysyvät aina ajantasaisina ja niillä on paremmat mahdollisuudet näkyä lähimpänä ostosten haun yläosaa siellä. Muiden lisäksi SkyRocket auttaa sinua luomaan helposti 200 tärkeintä avainsanaa, jotka liittyvät läheisesti tiettyyn ASIN-järjestelmään, antavat käytännön suosituksia tärkeimmistä avainsanoista, joita kannattaa harkita myytävissäsi tuotteissa ja jotka auttavat sinua priorisoimaan tärkeät elementit kauppiasluettelon optimointi.

  Avainsanan tarkastaja

  Se on toinen hyvä vaihtoehto olla pysyvä Amazonin avainsanatyökalu, joka kykenee täysin poistamaan kaikki ehdotetut avainsanat ja muut lupaavat hakukombinaatit, jotka liittyvät tuotteeseen / luokkaan. Sen laajalla tietokannalla, joka kattaa noin 40 miljoonan hakutermin, jota elokuvat suorittavat Amazonin kautta, Avainsanan tarkastaja tietää kaikki parhaiten menestyvät avainsanat, joiden lähimmät vastustajasi ovat.Etkä koskaan salli liian massiivisia määriä tai raakadataa - jopa luettelon kilpailijoiden avainsanoista, jotka ovat täynnä tuhansia eri hakutermejä, voi helposti tulla kätevä laskentataulukko, joka sisältää vain hyvin luokiteltuja ja lajiteltuja tietoja. Älä unohda, että voit käyttää tätä laajaa työkalua PPC-kampanjoidesi ylläpitämiseen ja mainostulosten parantamiseen korkeammassa määrin.

December 22, 2017