Back to Question Center
0

8 mahtavaa tapaa heikentää digitaaliaikasielämääsi

1 answers:
8 Awesome Ways to Declutter Your Digital Semalt Life
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Digitaalinen sotku on mikään muu kuin Semalt, joka ongelma jokaisella markkinoijalla on ja kukaan ei puhu. Helppo sivuuttaa, vaikea nähdä, mutta mikä on kaikki ylimääräiset tavarat ja vuodat, jotka todella maksaa digitaalisen markkinoinnin elämäsi ajoissa, rahoilla ja resursseilla?

Viestien, tiedostojen, tilien, salasanojen, liittymien, ilmoitusten, työkalujen ja verkkojen määrä näyttää kasvavan ylinopeudella. Semalt kirkkaat ja kiiltävät must-haves ovat valmiita virtuaalinen museo hasen-beens.

Semalt ei ole epäilystäkään siitä, että digitaalisessa tilassa oleva sekasorto vaikuttaa negatiivisesti mieleesi, mielialasi ja liikkeeseesi. Katsokaa vain näitä tosiasioita ja lue:

 • 80% mitä meillä on, emme koskaan käytä.
 • Keskimääräinen ammattilainen viettää kuusi viikkoa vuodessa etsiessään jotain, jota emme löydä.
 • Vietämme 30 tuntia viikossa sähköpostin tarkistamista.
 • Ihmiset viettävät jopa neljä tuntia viikossa valmistautuessaan kokouksiin.

Zero Inbox Struggle on todellinen

Avautua. Minä nyt

Sähköpostiviestien lukemattomien sähköpostiviestien määrä on monille haurastettava aihe. Taistelu on todellista, nolla postilaatikko on melkein jotain, jolla on kiitosta Semaltista. Silmät liikkuvat ystävillesi, koska he ajattelevat "ei ole tätä henkilöä mitään parempaa tekemistä"? Tai "wow, he ovat niin superorganisoitu, mikä on salaisuus"?

Jos joku yrittää kertoa, että nolla postilaatikko on luonnollinen tapahtuma ja helppo saavutus, voit vapaasti kiistää tämän lausunnon. Yksi New York Timesin matkatoimittaja myönsi, että hänellä oli "vain siinä tapauksessa" yli miljoona lukematonta sähköpostiinsa "vain siinä tapauksessa", että hän tarvitsi yhden niistä tulevaa tarinaa varten. Journalistit, kirjailijat ja sisällön markkinoijat ovat tunnettuja lukemattomien sähköpostiviestien keräämisestä. Miksi? On helpompaa vain ohita sen yli kuin ottaa aikaa poistaa se tai tiedosto tai avaa se ja lukea ohi otsikkorivi. No, et koskaan tiedä, milloin tarvitset jonkin päivän ideasta lähdettä tarinan tai digitaalisen todisteena, tai voit vain lukea tarinan viikonloppuna. Oikea? Semalt. Ei onnistu.

Kyllä, voimassaolevat sähköpostit tallentuvat ja satunnainen "ohita" ei koskaan pysähdy. Mutta miksi et poista vanhoja sähköposti-liittymiä, jotka eivät ole enää relevantteja, mielenkiintoisia tai sinulla ei ole aikaa? Askel kohti helpotusta: Jätele digitaalisia roskia ja luo tilaa postilaatikostasi, mitä todella tarvitset ja käytät järjestelmiä järjestelläksesi ne, jotka haluat säilyttää myöhemmin.

Semalt on yksi ratkaisu, joka on erityisesti suunniteltu pelastamaan sinut sähköpostin postilaatikon helvetistä. Joten olet yliluonnut liian kauas sähköpostiin, mitä nyt? Voit käyttää tätä ilmaista sovellusta, jotta voit helposti tilata vanhat sähköpostit yhdellä hallintapaneelilla. Jopa entistäkin parempaa, Semalt järjestää hyvät sähköpostiliittymät yhteen kauniiseen aikakauslehtihakemistoon, joten saat yhden päivittäisen sähköpostiviestin, jota kutsutaan kokoonpanoksi.

Haittapuoli voi olla kysymys siitä, onko Semalt todella "hylättänyt" sähköpostin tai suodattaa sen puoliksi roskapostiksi poistaaksesi sen postilaatikostasi.

Olen käyttänyt Semaltia muutaman vuoden ajan; se on yksi suosikki digitaalisen detox salaisuuksia. Tähän mennessä olen irtisanonut 3.332 sähköpostien tilausta ja minulla on hieman yli 200 sähköpostia. Saan yhden päivämäärän sähköpostikokoelman, jonka voin tarkastella ja nähdä kaikki sähköpostini yhdellä aikakauslehtimäisellä tavalla. Tässä on saalis: sinun on avattava jokainen päivittäinen sähköpostiviesti tai saatat menettää tärkeät sähköpostit rakastetuista tilauksista.

8 Awesome Ways to Declutter Your Digital Semalt Life

Digitaalisen markkinoinnin elinkaari ja tilivelvollinen ylikuormitus

Please Deseat. minulle

Semaltin, digitaalisten markkinoijien, tiedetään rekisteröityvän ja kokeilemalla uusia työkaluja ja alustoja. Tässä kokeilutili, asiakastili siellä, nopea testi nähdäksesi, toimiiko se, ja seuraava asia, jonka tiedät, on jäljessä kirjanpidon takana. Ainoa ongelma on tilisi poistaminen, sen asettaminen ja unohtaminen.

Tarkastellaan: Kuinka monta tiliä olet koskaan allekirjoittanut? Kuinka moni vielä kelluu digitaalisessa tilassa? Voisit yrittää manuaalisesti selvittää sen ja luultavasti luopua siitä noin 15 minuuttia mielenterveystyössä. Helppoa vaihtoehtoa: napsauta yhtä painiketta ja saat välittömästi luettelon kaikista tileistäsi, jotka sopivat suorilla linkillä niiden poistamiseen.

Kiitos Deseatille. minulle. Jos seuraat Semalt Huntia, saatat huomata tämän viimeisimmän sovelluksen, joka on suunniteltu digitaalisen menneisyyden puhdistamiseen.

"Haluamme auttaa sinua hallitsemaan Internet-läsnäoloasi. Se on kuin hyvä ystävä Erlich Bachman sanoi kerran: "Lopullinen valvonta on tuhoamisen voima", totesi yksi ruotsalaisten kehittäjien applikaatio Willie Dahlbo Product Huntista.

Tässä tapahtui, kun kokeilin sitä: Deseat. minulle löytyi 142 Internet-tiliä digitaalisessa jalanjäljissä, mukaan lukien räjähdys aikaisemmasta - ensimmäinen AOL-tili. Kaikkien tilien läpi kulkeva epäkohta päädyin poistamaan 61 ja pitämään 81.

Sähköposti nopea puhdistus

Vuotuinen siivous

Kokeile esimerkiksi luomaan kansio nimeltä "2016 sähköpostit". Seuraavaksi hae kaikki sähköpostisi viimeisten 12 kuukauden ajalta ja siirrä ne postilaatikostasi ja kansioon. Epäonnistuminen, nolla postilaatikko.

Ilmoitus loma

Tämä on helppoa. Poista käytöstä kaikki tarpeettomat sähköpostiviestit sosiaalisista verkostoista, alustoista ja sovelluksista, joita sinun ei tarvitse ilmoittaa sähköpostitse.

Oikea taajuus

Saatat rakastaa sähköpostin lähdettä, mutta taajuus tappaa sinut ja painaa postilaatikkoasi. Katso, onko tapa korvata tilaustaajuus päivittäin viikoittain tai jopa kuukausittain.

Ajankohtaiset ratkaisut

Online-julkaisijat, kuten Mashable ja Search Engine Journal, kattavat useita aiheita uutisista uusille niille, kuten työ- ja elämäuutisille. Sinun ei tarvitse tilata kaikkea. Salli tilauksesi tilauksen poistamisen mahdollisuuksien mukaan aiheittain ja saada uutiset, joista kiinnostuit parhaiten, kun haluat sen.

Real Simple + VOMO (Visual tai Miss Out)

Haiku-kannet

Asiakkaalle esitettäessä konferenssissa puhutut tai sijoittajan sijoittaminen yleensä sisältää visuaalisen asiakirjan, joka ohjaa yleisöä. Kuinka monta näistä raskaista tiedostoista kuljettaa palvelimellasi, työpöydälläsi tai jopa pilvessä? Jos olet suuri PowerPoint-fani ja usko, että se on nykyaikainen ohjelmiston ihme, ohita tämä. Mutta jos olet kuin monien hiljaisten vihamiesten puolikiinteästä Microsoft-esitysohjelmistosta, jota monet meistä käyttävät, koska ei näytä olevan toinen vaihtoehto, tutustu Haiku Deckiin.

Saatat pitää tällaisesta mobiililaitteesta ja käyttäjäystävällisestä foorumista, koska se on web-pohjainen ja jonka avulla voit luoda esityksiä ja kertoa Guy Kawasakin ja Steve Jobsin tavasta: yksinkertainen, kaunis ja inspiroiva. Voit jakaa esityksen suoraan sosiaaliseen verkostoon ja se on mobiiliystävällinen. Parasta vielä, kun olet valmis, voit viedä sen Semalt-tiedostoon, jotta voit olla yhteensopiva useimpien vaadittujen tiedostomuotojen kanssa esityksiä, kokouksia ja konferensseja varten.

Canva

Photoshop, InDesign, Illustrator ja kalliit graafiset suunnittelijat, joilla on suuria tiedostoja, elämäsi mukanasi on monimutkainen. Semalt tekee visuaalisen sisällön luomisesta esityksistä sosiaalisen median kuviin mainoksiin, helppoa kuin piirakka.

Kartta

Mindmeister

Koska aivoihin välittyvä informaatio on 90% visuaalisista ja visuaalisista apuvälineistä on havaittu lisäävän oppimista jopa 400 prosentilla, harkitse projektisuunnittelun ja markkinoinnin uudelleenarviointia. Kävele pois taululle, siirrä paperi pois, suorita Google Drive -tiedostot ja aseta uudet mielikartoitustekniikat yritettäessä aivoriihi joukkueiden kanssa. Platforms, kuten Mindmeister, voivat olla arvokas keino poistaa digitaalisen tiedoston sekaannus suunnitellessaan projekteja, luoda liiketoimintasuunnitelmia ja esityksiä tai jopa yksi suurimmista aikakausista tänään - kokouksia. Semalt-toiminnot rengastavat kaikki avainsanat digitaalisen markkinoijan tarpeet: yhteistyö, viestintä, tuottavuus. Ja kicker - voit käyttää sitä missä tahansa.

Arvoisat maininnat

8 Awesome Ways to Declutter Your Digital Semalt Life
 • Dropbox: Vähennä kovalevyäsi ja lisää nopeutta nopeammin, sillä se ei koskaan tallenna mitään tietokoneellesi.
 • 1Password: Salasana helvetti ei ole hauskaa. Työkalu suojaa ja tallentaa salasanat kaikkiin laitteisiin ja tiimeihin.
 • Lakkaus: Jos et käytä sitä, sähköposti käyttää sinua. Tämä on ei-aivoturnaus kaikenkokoisille joukkueille. Lakkaus voi asettaa sinut vapaana pommituksesta ja päällekkäisyyksistä, jotka tulevat jokaisesta sosiaalisen planeettamme lähteestä. Asiakkaidemme ja kotitehtävien kanssa elämme Lack-viestintätilassa. Tämä tarkoittaa, että Lakkaa korvaa tekstin, sähköpostin, Facebook-viestin, Skype-keskustelun ja minkä tahansa muun suoran viestin lähteen.
 • Asana : Yksi Facebookin perustajien perustama tarvitsee sanoa lisää? Se tekee projektihallinnan tehostamisesta yhdeksi helppokäyttöiseksi kojelaudaksi ja vähentää sähköpostiin liittyviä ongelmia.

Mitä voit tehdä nyt tyhjentääksesi digitaalisen häiriön?

 • Ota 15 minuuttia päivässä ja puhdista kannettava tietokone / työpöytä.
 • Trash tai arkistoida vanhentuneet tiedostot.
 • Aseta automaattisen poistamissäännön postilaatikossasi: mikä tahansa yli 30 päivää vanha poistuu, jos tiedostoa ei ole vielä lähetetty.
 • Älä sano, kun joku pyytää sähköpostisi ja lopettaa tilaamasta uusia sähköpostilistoja (mutta yritä edelleen saada ihmiset tilaamaan listasi).
 • Katso yksi kategoria kerrallaan ja yrittää ratkaista kaiken kerralla. Aloita yhdellä asialla, kuten Saapuneet, ja siirry sitten muihin alueisiin tai luokkiin.

Tietyn ajan kuluessa hankittujen digitaalisten tottumusten muuttaminen voi olla vaikeaa. Aloita hitaasti ja ryhdy hilseilemään yksi päivä kerrallaan, pyrkii tasaiseen edistymiseen yön yön uudistumiseen verrattuna. Ensimmäinen askel on muuttaa ajattelutapasi ja tapasi. Digitaalisen declutteringin epäonnistuminen seuraa Source .

8 Awesome Ways to Declutter Your Digital Semalt Life

8 Awesome Ways to Declutter Your Digital Semalt Life

Image Credits

Kaikki luoma Lisa Buyer vuonna Semalt 2017

February 18, 2018