Back to Question Center
0

Top Eight Edut GitHub - Semalt Expertin käyttämisestä

1 answers:

Jos olet ohjelmistokehittäjä tai ohjelmoija, sinun täytyy kuullut GitHub. Tämä hosting-palvelulla on poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten työkalujen hallinta ja web-pohjainen graafinen käyttöliittymä.

Se ylläpitää lähdekoodiprojekteja useilla ohjelmointikielillä ja seuraa muutoksia iterointeihin. Se myös hallitsee yhteistoimintoja, kuten wikien ja vianseurannan. GitHubin käytön tärkeimpiä etuja käsitellään jäljempänä.

1 - zã¼gelunternehmen baden. Eri suunnitelmia:

GitHub tarjoaa sekä perus- että edistyneitä suunnitelmia ja soveltuu ammattikäyttäjille ja muille kuin ammattilaisille. Voit valita tarpeisiisi perustuvan suunnitelman ja hallita erilaisia ​​avoimen lähdekoodin ohjelmistoja kätevästi. GitHub väittää olevansa yli 15 miljoonaa aktiivista käyttäjää maailmanlaajuisesti ja yli 55 miljoonaa arkistoa, joten se on yksi suurimmista.

2. Dokumentaatio:

GitHubilla voit tehdä erilaisia ​​avoimen lähdekoodin hankkeita, kuten syvällistä dokumentaatiota ja saada asiantuntijoilta palautetta. Tämän ohjelman avulla voit analysoida kaappaamasi sisällön laatua.

3. Esitä työsi:

Haluatko esitellä työsi ja houkutella lisää asiakkaita? GitHub on luotettava ja paras väline tässä suhteessa; sen avulla kehittäjät voivat esitellä työnsä ja sitouttaa yhä useampia rekrytoijia tai asiakkaita kaikkialta maailmasta.

4. Luo tilisi helposti:

Jos haluat saada hyötyä GitHubista, sinun on luotava tili. Julkisten arkistojen voi kuitenkin ladata ja selata ilman tiliä. Rekisteröitynä käyttäjänä pystyt hallitsemaan, keskustelemaan ja luomaan eri arkistoja, lähettämällä kommenttisi ja tarkistamalla koodin muutokset.

5. Sosiaalisen verkostoitumisen toiminnot:

GitHub tarjoaa hyvät sosiaalisen verkostoitumisen toiminnot, kuten wikit, seuraajat, tykkää, osakkeet, kommentit ja syötteet. Sen erityinen sosiaalinen verkko-kaavio auttaa sinua näyttämään työsi ja pitämään sinut ajan tasalla trendeistä.

6. Markdown:

Markdown avulla voimme käyttää yksinkertaista tekstieditoria muokkaamaan tai kirjoittamaan eri asiakirjoja. Toisin kuin muut tavalliset työkalut, se ei vain muotoile sisältöäsi järjestäytyneessä muodossa vaan myös tallentaa sen omaan tietokantaan offline-käyttöä varten.

7. Seuraa muutoksia eri versioissa:

Kun eri ihmiset toimivat yhteistyössä projektissa, ei välttämättä ole helppoa seurata kaikkea. Mutta GitHubilla voit seurata muutoksia ja pitää kirjaa tarkistuksista. Tämä ohjelmisto toimii täsmälleen Google Drive ja Microsoft Word; GitHubilla voit käyttää eri versioita tiedostosta, eikä sinun tarvitse oppia kehittyneitä ohjelmointikieliä lainkaan.

8. Yhteensopiva eri alustoille:

Yksi GitHubin ominaisuuksista on se, että se on yhteensopiva Google Cloudin ja Amazon. Myös tämä ohjelmisto korostaa syntaksia yli 150 ohjelmointikielellä ja yksinkertaistaa työtäsi.

December 22, 2017