Back to Question Center
0

Miten luokitella Amazonin tärkeimpiin avainsanoihin?

1 answers:

Jos haluat tietää, kuinka sijoitat Amazonin tärkeimpiin avainsanoihisi - olet jo oikeassa paikassa. Tiesitkö, että Amazon-hakutulosten ensimmäisellä sivulla on yli 60% koko hakuliikenteestä, jotka tulevat eläviltä ostajilta etsimään myytyjä kohteita siellä? Joten se tarkoittaa sitä, mitä lähempänä olet Amazonin tuotekehityksestä avainsanoihisi ja kauempana olevista hakulausekkeistasi - mitä enemmän potentiaalisia myyntiä todennäköisesti hyödyt. Mutta kuinka sijoittaa Amazonin tärkeimpiin asiaan liittyviin avainsanoihin, etenkin jos olet jälleen aloittelija myyjä, joka ottaa vain ensimmäiset vaiheet tosiasiassa tungosta. Lyhyt vastaus on - avainsanat ja niiden tärkeimmät erityispiirteet, jotka nähdään A9-hakujärjestysalgoritmin näkökulmasta. Joten alla mainitsen, kuinka sijoitat Amazoon - antamalla lyhyen oppaan tärkeimmistä kohdesanoista ja oikeasta tavasta tunnistaa ne siellä - appraise used boats.

Miten Rank on Amazon Top Relevant Avainsanat

Ennen mitään muuta, let's kaivaa käsittely Amazon avainsanan tutkimus oikealla tavalla. Muista, että se tekee perusasetuksistasi sijoitusmahdollisuutesi Amazonille. Seuraavassa on joitain perusehtoja ja määritelmiä, joiden avulla voit ymmärtää, kuinka sijoitat Amazonin tärkeimpiin kohdesanoihisi. Varmista, että olet saanut ne kaikki:

  • Avainsanat - Amazonin avainsanat SEO-näkökulmasta ja nykyaikaisesta verkkokaupan kaupasta ovat "pikanäppäimiä" myytävän tuotteen tärkeimmät ominaisuudet tai sen yleiset suhteet tuoteluokkaan. Asiaankuuluvat avainsanat ovat erittäin tärkeä osa tuotetietojen optimointia Amazon-tuotehakuun.
  • Long-Tail-avainsanat - seisovat tietynlaisia ​​lauseita tai avainsanayhdistelmiä, joita elää ostajat todennäköisemmin ottavat tuotehakuun Amazon. Yksinkertaisesti sanottuna, Amazon pitkään häntää avainsanat ovat yleisiä avainsanayhdistelmiä käytetään tuotehakuun useimmiten. Itse asiassa tämäntyyppiset avainsanat muodostavat noin 70% tuotehakuista, joita elävät ostajat tuovat siellä.

Siksi on entistäkin tärkeämpää tunnistaa oikeat pitkät häntäyhdistelmät, jotka liittyvät myytävään tuotteeseen tai tuoteryhmään. Näin sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet näyttää laajemmalle yleisölle potentiaalisia ostajia, jotka etsivät myytyjä tuotteita siellä. Muiden joukossa suosittelen käyttämään seuraavia avainsanan tutkimusvälineitä, jotka on erityisesti räätälöity kyseiselle verkkokaupan alustalle.

  • Merchant Words - hyvä aloitus työkalu nopean avainsanatutkimuksen suorittamiseen Amazoniin, avustettu paljon arvokkaita pitkäjänteisiä ehdotuksia, jotka tarttuvat suoraan ylhäältä onnistuneesta myyjien omassa kapealla tai tuoteryhmällä.
  • Jungle Scout - se on yhden luukun jokaiselle online-yrittäjälle, joka myy Amazonissa. Jungle Scoutin lisäksi se hyötyi erittäin hyödyllisistä avainsanatiedoistaan ​​erittäin hyödyllisiksi, kun etsitään joitain uusia tuote-mahdollisuuksia tai tarvetta saada arvokasta kilpailutekijää - sekä potentiaalisesti kannattavista tuotteista että suhteellisista pitkäkestoisista avainsanoista yhdistelmät, joita tarvitaan sijoituskohteena.
December 22, 2017