Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittelee perustiedot, jotka sinun pitäisi tietää Regex Scraperista

1 answers:

Säännöllinen lauseke tai regex on merkkijono, jota käytetään tietojen etsintään verkko. Sen avulla ohjelmoijat ja kehittäjät voivat etsiä hyödyllistä sisältöä. Vuodesta 1980 alkaen koodeihin käytetään säännöllisiä lausekkeita. Ne korvaavat tekstin editoijien ja tekstinkäsittelyohjelmien valintaikkunat luettavilla ja skaalautuvilla tiedoilla. C ++, Python, JavaScript ja muut ohjelmointikielet tarjoavat regex-pohjaisia ​​kirjastoja ja helpottavat työtäsi - logiciel gratuit de gestion de projet informatique.

Sellaisten hakemusten laatiminen, joilla on säännöllisiä lausekkeita:

Eri sovelluksia on kehitetty säännöllisin lausekkein tai regexin. PowerGREP: llä voimme etsiä tietokoneen kansioita ja tiedostoja, muokata tietoja ja kerätä tietoja eri resursseista. PowerGREP säännöllinen ilmaisu moottori on yhteensopiva Pearl,. Net- ja Java-kehyksiä, ja se on hyödyllinen ohjelmoijille, verkkovastaaville ja sovelluskehittäjille. Jos haluat kehittää työpöytäsovelluksen tai matkapuhelimen, voit säästää paljon aikaa ja energiaa säännöllisin lausekkein. Sinun tarvitsee vain lisätä muutamia koodeja saadakseen sovelluksen kehitetty. RegexBuddy ja EditPad Pro ovat kahta kattavaa sovellusta, jotka on rakennettu säännöllisin lausekkein.

Soveltuu muille kuin ohjelmoijille:

Yksi säännöllisten lausekkeiden tärkeimmistä eduista on, että ne soveltuvat ei-koodereille ja ei-ohjelmoijille. Säännöllisinä ilmaisuina sinun ei tarvitse oppia vaikeita koodeja tai hallita kehittyneitä ohjelmointitaitoja. Sinun tarvitsee vain perustiedot Pythonista, BeautifulSoupista, JavaScriptista ja Regexista saadaksesi työsi. Se on hyvä myös freelancereille ja verkkovastaaville, joilla ei ole kehittynyttä koodausta tai ohjelmointitaitoa.

Syntaksi:

Regex-kuvio vastaa kohdejonoa. Tämä kuvio koostuu atomeista. Atomi on regex-kuvion yksittäinen piste, joka kohdistaa merkkijonon paremmin. Kirjallisista merkityksistä ja sovelluksista on yli neljätoista regex-merkkiä.

XPath - Tehokas työkalu sinulle:

XPath on yksi parhaista ja hyödyllisimmistä sisällön kaavin . Se kerää datamalleja eri verkkosivuilta, luo jonoja ja järjestää tietoja luettavassa ja skaalautuvassa muodossa. XPath tunnistaa ensin verkkosivuston tekstin, analysoi sen laadun ja raahaa laadukkaan sisällön puolestasi. Tämä parannus moottori ja web-indeksointi tarjoaa laajennettuja regex-sovelluksia, kuten takaisin referensointia, POSIX-merkkejä ja korvauksia.

Regexin toinen rivi voi korvata 100 riviä koodeja:

Yhden rivin regex riittää korvaamaan jopa 100 riviä koodia verkkosivulta. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse oppia hienostuneita ohjelmointikoodeja, jotta työsi saadaan tehtyä. Säännöllisten lausekkeiden avulla on liian helppoa kaapata tietoja eri verkkosivustoilta ja luoda datamalleja ja merkkijonoja.

Ohjelmiston kieli ja apuohjelmat ovat valinneet ilmaisumuodon ja helppolukuisen ilmaisun, kuten Java, Python, JavaScript, Ruby, Qt, XML Schema ja. NET Framework. Perl 5. 10 toteuttaa syntaktiset laajennukset, joita kehitetään sekä Pythonissa että PCRE: ssä. Erilaiset järjestelmänvalvojat pakotetaan käyttämään regex-pohjaisia ​​kyselyjä sisäisesti, koska hakukoneet eivät tarjoa regex-tukea yleisölle.

Säännölliset lausekkeet ovat arvokas työkalu tunnistettavaksi ja web -sisältöä varten. Ne tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen ja sopivat sekä ammattilaisille että muille kuin ammattilaisille.

December 22, 2017