Back to Question Center
0

Kuinka menestyksekkäästi myydä suosittuja tuotteita Amazonilla?

1 answers:

Amazon on maailman suurin sähköisen kaupankäynnin foorumi, jossa päivittäin miljoonia käyttäjiä kaikkialta maailmasta tyydyttää heidän tarpeensa. Amazon auttaa kauppiaita keräämään rahaa mihinkään. Täällä sinun ei tarvitse käynnistää verkkosivustoa tai sijoittaa optimointiisi. Kaikki mitä tarvitset on tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita ja täydellistä asiakastukea - windows cheap vps hosting. Ainoa asia mitä sinun tarvitsee harkita on Amazon-tuoteselosteesi optimointi. Amazon saattaa tuoda liikenneruuhoja yritystietoihin, jos se on suunniteltu Amazon-vaatimusten mukaisesti ja auttaa käyttäjiä tekemään ostopäätöksensä. Jos haluat houkutella muunnettua liikennettä Amazon-listalle, sinun täytyy muistaa yksi perussääntö - lisätietoja tuotteistasi, mitä korkeammalle luokitat Amazon SERP: ssä. Amazon-liikenne on hieman erilainen kuin Googlen liikenne. Käyttäjät, jotka etsivät joitain Amazon-tuotteita, ovat selkeästi aikeissa hankkia jotain. He eivät tutki Amazonia tarkoituksena saada tietoa. Hyvä Amazon-tulossivulla oleva tulosprosentti on laajalti 15%. Se on kolminkertainen verrattuna muihin verkkokaupan alustoihin. Se voidaan selittää hankkimalla ajattelutavan Amazonin hakuihin.

Tällä hetkellä ei kuitenkaan riitä perustaa yritystäsi Amazon. Jotta saat kaiken irti liikenteestä, sinun on varmistettava, että tuotetietosi optimoidaan täydellisesti ja että markkinointikampanjasi toimii sinun eduksi. Tässä artikkelissa keskustelemme kriittisimmistä tekijöistä, joilla maksimoidaan tulosi Amazon-listalle.

Listan otsikko yhdeksi tärkeimmistä näkökohdista, jotka vaikuttavat käyttäjien tuomari

Luomalla Amazon listalle sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota se on ensimmäinen asia, jonka keskimääräinen käyttäjä voi nähdä Amazon-tuotteiden tutkimustyötä. Yleensä otsikko kertoo ihmisille, mistä tuotteellasi on kyse.

Jos olet aiemmin tutkinut suosittuja Amazon-tuotteita, sinun pitäisi huomata, että useimmilla niistä on pitkä ja kuvaileva otsikko, joka sisältää kaikki merkittävät tuoteominaisuudet ja yksityiskohdat..Sinulla on jopa 250 merkkiä heittää joitain merkittäviä tietoja tuotteestasi ja kohdistetuista avainsanoista. Tärkeimpiä tekijöitä, jotka varmasti pitäisi sisällyttää nimikkeeseesi ovat tuotemerkki, tuotteen nimi ja mahdolliset erottamisominaisuudet, kuten väri, koko tai käyttö.

On tärkeää, ettei otsikkoa ylikuormiteta avainsanoilla, koska se ei ole luettavissa ja näyttää roskapostilta. Hyvin muunnetun nimikkeen ideaalinen muunnelma on luettavissa, kiinnostava, kuvaileva otsikko, joka kertoo käyttäjille, mitä tuotetta on välittömästi.

Kuvat emotionaalisen tunnistustyökalun Amazon

Toinen merkittävä osa Amazonin tuotetiedoista sivun optimointi on kuvia. Kuvat voivat houkutella asiakkaita napsauttamalla yritystietojasi tai pitämään vierityksiä. Useimmat käyttäjät pelkäävät tehdä ostoksia verkossa, koska he eivät voi itse arvioida tuotteidensa laatua. Verkkokaupoissa on kuitenkin monia muita etuja, kuten kilpailukykyinen hinta, aikaa säästävä ja ostokokemus. Jotta potentiaalisille asiakkaille saataisiin paras ostokokemus, sinun on oltava laadukkaita ja ammattimaisesti valokuvia tuotteistasi. Heillä on oltava mahdollisuus seurata tuotteita, joita myydät eri näkökulmista.

Amazon vaatii seuraamaan sen tuotekuvaussääntöjä, joiden mukaan kuvasi tulisi sisältää vain myytävää tuotetta, valkoisella taustalla ilman lisäosia. Pääkuvissa ei saa olla lisävarusteita, joita ei ole sisällytetty ostoksiin, sekä mainostekstejä ja -merkkejä, kuten "tehty Yhdysvalloissa" ja muita. Lisäksi Amazon edellyttää, että kuva on vähintään 1 000 pikseliä 1 000 pikselin tarkkuudella, jotta se voi hyödyntää zoom-ominaisuuttaan. Joten, jos se on mahdollista, voit käyttää vielä suurempaa tarkkuutta lisätyn rakeisuuden vuoksi.

Miten Amazon-tuotteet ovat suosittuja?
 • Bullet points
 • Niitä asiakkaita, joiden olette vakuuttaneet nimesi ja kuvasi, voivat vetää puolipisteitä. Sinulla on viisi tilaa Luettelopisteille Amazonissa, missä sinun on esitettävä tuotteesi edut ja ominaisuudet. Voit suurentaa luettelomerkintesi tehokkuutta käyttämällä lyhyttä kappaletta 2-4 lauseella..Täällä voit käsitellä kaikkia yleisiä ongelmia, jotka saattavat aiheuttaa jonkun ostavan. Jos esimerkiksi huomaat arvosteluissasi joitain valituksia, päivitä luokat huomioiden. Korosta kolme ensimmäistä luotipistettä, koska ne houkuttelevat eniten käyttäjän huomiota ja auttavat heitä tekemään ostopäätöksensä.

  • Kuvaus

  Toinen alue, jolla voit nostaa Amazon tuotteita suosio on kuvaus. Tämä on viimeinen mahdollisuus kääntää hakija maksavalle asiakkaalle. Amazonin käyttäjät ovat usein jättäneet tuotteen kuvauksia, koska ne tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja tuotteesta, jonka he aikovat ostaa. Siksi sinun on varmistettava, että tuotekuvauksesi on mielenkiintoinen lukea, kuvaavaa ja hyödyllistä. Täällä voit käyttää HTML-merkintää korostamaan tiettyjä sanoja tai lauseita ja selittää helpommin selityksiä. Amazon antaa sinulle jopa 2 000 merkkiä tuotteen kuvauksessa. On suositeltavaa käyttää kaikkia merkkejä varmistaaksesi, että käyttäjä ostaa tuotteen.

  Asiakkaidemme arvostelut vaikuttavat merkittävästi sivusi sijoitusasi ja niiden pitäisi olla yksi markkinoinnin tärkeimmistä näkökohdista. Ne vaikuttavat myönteisesti tuotetietojen sijoitteluun keskimääräisen tähtiluokituksen kautta, joka näkyy tuotteen rinnalla hakutuloksissa ja tuotteen yksityiskohtasivun yläreunassa. Jos keskimääräinen tähtiluokitus on yli 4, sinulla on kaikki mahdollisuudet tulla yhdeksi suosituimmista Amazon-tuotteista.

  Suosituimmat arvosteluartikkelit on sijoitettu Amazon-sivun vasemmalle puolelle ja esittelee alueelle, mille tuotteille, joista on äänestetty useimmin "kyllä", on suositeltavaa. Et voi sanoa Amazonille, mitkä arviot tulevat näkyviin tässä osiossa ja jotka eivät ole. Kuitenkin 4 ja 5 tähden arvioinnit näkyvät tässä osassa, sitä korkeampi tulosprosentti ja myynti on.

  Viimeinen paikka, jossa arvioinnit voivat vaikuttaa listalle, on "viimeisimmän asiakasarvion arvostelu" -osio. Tämä jakso sisältää viimeisimmät arvostelut, eikä niihin voi vaikuttaa minkäänlaisia ​​äänestyksiä. Jos kaikki aiemmat asiakasarvostelusi ovat hyviä, Amazon-haut todennäköisesti hyväksyvät brändisi luotettaviksi ja tulevat asiakkaillesi.

  Siksi maksimoida mahdollisuutesi menestyksekkääseen vähittäismyyntihintoihin Amazonissa; sinun on kiinnitettävä tarkasti huomiota arvosteluihin ja yritettävä olla hyödyllinen asiakkaillesi.

  December 14, 2017