Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittää parhaat kaavinta-sivustot

1 answers:

Web-kaavinta on hyödyllinen menettely sekä web-haussa että yrityksissä, jotka yrittävät löytää suurin osa verkossa olevista tiedoista eri verkkosivustoilta. Seuraavassa on top 7 sivustoa, jotka tarjoavat verkkohakajille uskomattomia indeksointityökaluja.

1. Octoparse

Se on erittäin tehokas kaavinalusta, jossa käyttäjät voivat poimia kaikki tarvitsemansa tiedot eri verkkosivustoilta - grain bin moisture sensor. Se käyttää yksinkertaista alustaa, jossa on useita vaihtoehtoja. Esimerkiksi se tarjoaa myös muutamia erittäin yksinkertaisia ​​työkaluja aloittelijoille, jotka eivät tiedä, miten päästä sivuun.

2. Kaavin

Se on helppokäyttöinen web-kaavin työkalu, joka tarjoaa useita uuttovaihtoehtoja web-hakijoille. Tämän seurauksena he voivat tehdä hyvää verkkotutkimusta etsimään ja tallentamaan tarvitsemansa tiedot nopeasti. Kaavin on ilmainen web-uuttamistyökalu , joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda automaattisesti pienempiä XPath-tiedostoja.

3. ParseHube

Tämä on toinen loistava raaputusalusta, joka tarjoaa suuria mahdollisuuksia käyttäjilleen. Esimerkiksi se tukee pääasiassa Web-sivuja, jotka käyttävät Ajax- ja JavaScript-tekniikoita. ParseHube käyttää kehittyneitä menetelmiä asiakirjojen etsimiseen ja analysointiin. Tämä sovellus tukee Linux- ja Windows-järjestelmiä. Visual Scraper Se on yksinkertainen web-uutistoiminto, joka tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän käyttöliittymän..Sen käyttäjät voivat helposti löytää reaaliaikaisia ​​tietoja, joita he tarvitsevat eri verkkosivustoilta eri puolilla maailmaa. Lisäksi se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden suunnitella projektinsa suoritettavaksi tietyn ajan kuluessa päivässä. Se tarjoaa myös tiedonsiirtopalveluja.

4. Webhose.io

Webhose.io on indeksointisovellus, jossa käyttäjät voivat kerätä kaikki tärkeät tiedot niille, kuten luettelot tuotteilla, yhteystiedot, hinnat ja paljon muuta. eri muodoissaan tietokoneessa. Lisäksi se tarjoaa heille mahdollisuuden poimia tietyt avainsanat useista verkko-sisällöstä useilla kielillä käyttämällä tiettyjä suodattimia.

5. Import.io

Verkkosivustostajat voivat käyttää tätä web-uutistoimintaa helposti ilman koodeja. Itse asiassa ne voivat luoda omia tietolähteitään. He voivat esimerkiksi etsiä tarvitsemansa tiedot useilta verkkosivuilta ja tallentaa ne tiedostotyyppeihinsa. Ihmiset voivat kaapata useita verkkosivuja ja saada tulokset vain muutamassa minuutissa.

6. Sisältö Grabber

Se tarjoaa käyttäjilleen loistavia web-uuttamistyökaluja. Tämän seurauksena monet yritykset hinnoittelevat tietoja eri dynaamisilta verkkosivuilta käyttäessään agenttejaan kerätäkseen kaiken tarvitsemansa sisällön. Näin he voivat analysoida kaikkia tietoja voidakseen voittaa kilpailijoitaan ja tehostaa yrityksen toimintaa. Sitten käyttäjät voivat tallentaa kaikki tietonsa tietokoneeseen eri tietokantoihin. Käyttäjät voivat poimia kaikki kerätyt tiedot valitsemallansa muodossa.

7. UiPath

Se on automaattinen web raaputusohjelma, joka tarjoaa käyttäjilleen loistavan automaation kehittämisympäristön. Verkkohakijat voivat asentaa tämän ohjelman nopeasti ja helposti robotin työnkulkujen avulla. UiPathin poikkeukselliset työkalut ovat laajennettavissa ja avoinna, jolloin web-hakijat voivat automatisoida useita prosesseja ja tallentaa ne kansioihinsa. Lisäksi vankka kirjasto tekee automatisoinnista tehokkaan kokemuksen web-hakijoille.

December 14, 2017