Back to Question Center
0

Miten optimoida Amazon listalle SEO paras tapa mahdollista?

1 answers:

Miksi Amazon listasi pitäisi SEO optimoitu?

Vaikka tämä täynnä sähköisen kaupankäynnin markkinapaikka tunnetaan tarjoavan yli 488 miljoonaa tuotetta, se on myriads potentiaalisia ostajia etsivät käytettävissä olevia kohteita siellä. Siksi saada huomannut siellä sinun Amazon listalle olisi SEO optimoitu hyvin. Muussa tapauksessa myymälöissäsi tarjotut tuotteet eivät koskaan saa mitään todellista ostajan huomion, eikö?

Yleisesti ottaen on useita keskeisiä tekijöitä, jotka voivat auttaa tuotteesi listat paremmin Amazon-haussa. Tässä on se, mikä tekee pääasiassa kaikki Amazon-listat, jotka on optimoitu SEO: lle kokonaisuudessaan:

 • Yksittäisten elementtien optimointi ydinlistausosioilla, kuten tuotenimi, tuotekuvaus ja luettelopisteiden luettelo;
 • Asiakasrekisteröinti ja niiden tuottaminen ja / tai tarkistaminen ovat manuaalisesti käsiteltyjä;
 • Tulosprosentti (muuten, kuinka monta listalle otettua kävijää muunnettiin todellisille ostajille);
 • Tosiasiallinen myyntimäärä ja onnistuneiden tarjouksien taajuus, jotka on laskettu omille tuoteselosteille - pc monitoring system.

  Tier One: Kilpailukykyinen tutkimus

  Se on ei-aivotus , mutta olisi hyvä erotella tuotteesi - vain vakoilemalla lähimmässä markkinasegmentissäsi tai luokkakilpailijoillasi nähdäksesi, mikä heille on toimiva ja mitä pitäisi välttää samanaikaisesti. Joten, käynnissä pieni kilpailtu tutkimus on mukava paikka, jotta sinulla on kickstart kanssa Amazon listalle SEO. Asia on, että sinun ei todellakaan tarvitse etsiä mitään ylhäältä myyjiä oman markkinarako-tai tuoteryhmän. Haluat paremmin keskittyä tuotteesi nimikkeisiin, tuotekuvauksiin ja luetteloihin luokatuotteista, joita menestyvät vastustajasi käyttävät siellä. Näin voit todennäköisesti saada vankan idean ja arvokkaan käsityksen siitä, mitkä avainsanat ja hakulausekkeet palvelevat sinua parhaiten. Jotta saisit kokonaisvaltaisen ymmärryksen lähimmistä kilpailijasi parhaista kilpailueduista, voit käyttää joitain verkkoapuaineita, kuten Google Avainsuunnittelija (asiaan liittyvien avainsanojen perustutkimus), Soveltamisala (kilpailukykyinen tutkimus, jossa on parhaiten suoriutuvia avainsanoja koskevia ehdotuksia, jotka on hankittu suoraan kilpailijan tuotetietojen) sekä avainsanatarkkailijan (koko työkalupaketti, jotta näet täsmälleen mitkä avainsanat ovat lähimpien kilpailijoidensa kohdalla).

  Tier Two: Oman avainsanan tutkimus

  Kun sinulla on suuri kuva Amazon listasta, jonka teidän markkeri-kilpailijasi käsittelevät siellä, on aika ajaa oman avainsanatutkimuksen. Suosittelen alusta alkaen muotoilemalla tärkeimpien avainsanojen tärkeimmät tarkistusluettelot ja muut pitkäjänteiset lauseet, joita aktiiviset ostajat käyttävät usein tuotehakuun. Asia on, että yleisimmin, leijonan osuus Amazonin ostoksista käyttäjistä ei todellakaan ole tulossa siellä vain selailemaan. Tarkoitan, että he yleensä tulevat Amazon-haulle jo tietyn kohteen. Joten sinun tarvitsee vain antaa hakupalkki palvelemaan niitä tähän tarkoitukseen. Siksi oikeiden hakutermien valitseminen on todennäköisesti tärkein osa koko tekemistä. Tehtävän suorittamiseksi suosittelen oman avainsanatutkimuksen käyttämistä jollakin seuraavista räätälöidyistä ohjelmistotyökaluista ja verkkovirrasta: Soveltamisala, AMZ Tracker, Unicorn Smasher, Merchant Words jne. Kaikki ovat käyttötarkoitettuja, joten se on oikeastaan ​​vain voit päättää, mitä valita.

December 13, 2017