Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle hyviä Amazon-avainsanan työkaluja, joita huippumyyjät käyttävät?

1 answers:

Ennen kaikkea anna minun kysyä vain yksi yksinkertainen kysymys - kuinka monta kertaa (esimerkiksi viimeisen tai kahden kuukauden aikana) tarkastitko Google-portaalin toisen sivun kautta? Luulen, että tämän numeron on oltava melko riittämätön, jos edes näet hakutulosten ensimmäisen sivun ohi. Tarkoitan, että oikeiden avainsanojen tutkiminen vain oikeiden hakulausekkeiden löytämiseksi ja käyttämiseksi on juuri se, mikä tekee erosta lähes kaikkiin nykyaikaisiin online-projekteihin. Joten tuo tuotemainoksesi Amazon, samoin kuin muut suositut verkkokaupan markkinapaikat. Tietenkin, jos haluat olla hyvin esillä ja nähdään laaja yleisö potentiaalisille asiakkaille vielä kehittymätön tällä hetkellä.

Ja tässä on silloin, kun Amazon avainsanahaku ja ehdotustyökalut tulevat peliin! Seuraavassa aion käydä nopeasti läpi parhaiten esillä olevien ja käytännöllisesti testattujen Amazon-avainsanojen työkalujen ja verkkokauppojen, joita parhaimmat myyjät käyttävät siellä - que lentes de sol comprar. Ja sinun ei tarvitse sanoa, että vain sinun on päätettävä, mitkä valitsevat - mutta uskon, että seuraavat ne sopisivat tuotteesi listalle optimointiin Amazon kaikissa olosuhteissa.

  • Google AdWords - vaikka tämä perushyödykemalli on tosiasiallisesti toimitettu maailman haun tuhannesta vuodesta, sen suuri potentiaali jää edelleen paljastumatta liikaa verkkoyrittäjille, jotka etsivät hyvää Amazon avainsananhaku ratkaisu. Vaikka avainsanojen suunnittelija -työkalu on suunniteltu käytettäväksi AdWordsin kanssa, siitä huolimatta tämä on oikea vaihtoehto aloittaa Amazon-optimointi. Vain siksi, että tämä ilmainen työkalu on erittäin helppoa ja voi nopeasti antaa sinulle suuren kuvan kaikista avainsanoista tai hakulausekkeista, joita sinun on tarkasteltava sen nykyisellä hakutilavuudella, keskimääräisellä kilpailutasolla sekä todella kätevällä ja hyödyllisellä vertailevalla analyysillä tulevat laaja joukko vinkkejä ja avainsanojen ehdotuksia. Tietenkin se on vain perus-tai olisi-kohtuullinen kickstart valinta jokaisen aloittelija myyjä Amazon, tämä tunnettu hakusanamittari ja ehdotus työkalu on auttanut minua paljon, ja varmasti enemmän kuin vain kerran. Moz - ei ole vain huippulaadukas ratkaisu hakukoneoptimoinnin (SEO) avulla, mutta voi tulla melko hyvin toimivaksi Amazon-avainsanan työkalu, kaikki yhdessä. Minusta tuntui, että vain piti heidän avainsanatunnistustyökalustaan ​​kätevällä rajapinnallaan ja todella arvokkaasta helposti luettavasta tiedosta. Yhdessäni voin sanoa, että tämä vaihtoehto sopisi erinomaisesti kaikille - sekä SEO-asiantuntijoille että sähköisen kaupankäynnin aloille, jotka ovat juuri julkaisseet ensimmäisen tuotteensa listalleen Amazon, eBay tai Walmart.
  • SEMrush - on viimeinen työkalu nykypäivään, jota voi helposti käyttää myös tehokkaaseen Amazon-avainsanan etsintätyökaluun. Vahvimmilla puolillaan tämä avainsanatutkimustyökalu voi auttaa sinua lyhyillä / pitkäkestoisilla avainsanoilla, sitä voidaan käyttää sekä PPC: n että orgaanisten liikennekampanjoiden suhteen, eikä vain mitään tarkkaan kohdennettua avainsanan tutkimusta, jota voit kuvitella. Ainoa huono asia SEMrushista on se, että sitä tuetaan yli 130 eri kielellä. Tämä työkalu maksaa noin sata dollaria kuukaudessa, kun koeaikasi päättyy. Tietenkin se saattaa tuntua melko voimakasta menoja, varsinkin jos tarvitset vain yksinkertaisen Amazon avainsanan etsintä työkalu. Mutta tämä kattava monipuolinen työkalupakki varmasti maksaa, olen varma.

December 13, 2017