Back to Question Center
0

Onko olemassa suosituksia ja Amazon-tuotenimen optimointiohjeita?

1 answers:

Kuten Googlen käyttämät suuret hakualgoritmit, Amazonin tuotteiden rankingilla on omat erityispiirteensä, jotka määrittävät tuotteen sijainnin kullekin myytävälle tuotteelle siellä. Amazonin virallisen julkaisusarjan ohjeiden mukaan jokainen myyjä voi nähdä merkittävän lisäyksen tuotetietosivun näyttökertojen määrään - lisäämällä siihen vain yhden hakutermin. Tietenkin, koska tämä hakutermi on todella äänekäs, asiaankuuluva ja vakuuttava. Muihin tekijöihin, jotka määrittävät jokaisen tuotehakuaseman kyseisellä tungoksella, on olemassa monia muita ominaisuuksia, kuten tuotteen hinta, saatavuus, myyjän historia jne - kangaroo hat australia. Ja on oivaltavaa, että tuotenimikkeen on aina tarkoitus olla ensimmäinen asia, joka jokainen shopper osti ostoksia siellä. Joten, mitkä ovat parhaimmat Amazon-tuotenimikkeen suuntaviivat, jotta voit kasvattaa rivejasi ja voittaa tämän tappavan markkinapaikan johtavan tappavan kilpailun? Katsotaan.

Amazon Tuotekuvaus ja otsikon optimointiohjeet

Tier One: tulisi esittää täsmällisesti kaikki tuotetta koskevat tukitiedot. Ja näiden tietojen on oltava juuri sitä, mitä "ihanteellinen" asiakkaasi haluaa nähdä ja tarvitsee tietää ostoksen tekemiseksi kanssasi. Toisin sanoen kaikki, mitä tarvitset, antavat kaikkien kävijöiden tietävän tarkalleen, mitä he aikovat käyttää kaupassasi.

Tässä on hyvin toimivan tuotekuvauksen ydinosa:

 • Tuotteen otsikon tulee olla ainutlaatuinen, suppea ja vastaa Amazonin yleisesti hyväksyttyä otsikoiden tyyliä.
 • Luettelomerkkien suositellaan sisältävän enintään viisi erittäin tärkeätä pistettä, jotka kattavat vain merkittävät tiedot myynnistä.
 • Puhdas tuotekuvaus, jossa on vain pääominaisuudet, edut ja tuotetiedot.
 • Clear Product Image on tarkoitettu osoittamaan, mitä shopper aikoo hankkia kanssasi.

Toinen kriteeri: Harkitse Amazonin perusominaisuuksien perusohjeita

Ennen kaikkea muista, että Amazon niin pitkälle kuin heinäkuu 2015. Siksi, kun käytät seuraavia käytännön otsikon optimointivinkkejä, varmista, että jokainen tuotenimi on tämän kynnysarvon alapuolella. Muussa tapauksessa leijonanosuus asiakkaista yksinkertaisesti on lähes nolla mahdollisuudet löytää sinut Amazon-tuotehakuun. Joten tässä on tehtävä, jotta tuotteilla on hyvät tuotetiedot:

 • Jokainen alkukirjain alkava kirjain on aktivoitava.
 • Kaikki mittaussanat (kuten tuuma, unssi, punta jne.) On kirjoitettava.
 • Kaikkien numeroiden on oltava täsmälleen samalla tavalla numerot.
 • Merkkien merkit (eli "&") ovat kiellettyjä.
 • Väri / koko ei myöskään ole sallittua (elleivät ne ole todella merkityksellisiä yksityiskohtia).
 • Älä koskaan anna myyjää koskevia tietoja, merenkulku, myynninedistämistarkoituksessa tai viittaavia tietoja.
 • Erityisiä symboleita, kuten "$", "!" Ja "?" Eivät ole sallittuja.
December 13, 2017