Back to Question Center
0

Miten Amazon UK Vendor Central toimii?

1 answers:

Edellisissä julkaisuissamme kirjoitimme Amazon Seller Centralin ja Amazon Vendor Centralin välisestä erosta. Nämä tiedot löytyvät Semalt Kysymyksiä ja vastauksia -osasta . Tämä viesti päätimme kiinnittää Amazon UK vendor Expressin teemaan. Aiomme puhua tämän Amazon-markkinointiohjelman positiivisista ja negatiivisista puolista ja verrata sitä Amazon Vendor Centralin kanssa, jotta voimme kehittää markkinointikampanjaasi oikein.

Muistuta ensin Amazon Vendor Centralin perustiedot. Amazon jälleenmyyjä Keski

Ne kauppiaat, jotka tavallisesti myyvät enemmän kuin useita yksikköä yhtä ostoa kohden, tietävät, että Myyjän keskus on tärkeä osa joka auttaa heitä hallitsemaan kuluttaja- ja hinnoittelupolitiikkansa - pre?o do ray-ban da oakley. Tämän ohjelman avulla saat täydellisen tilaisuuden säilyttää vakiintunut vähittäismyyntihinta muille kanavakumppaneille. Amazon UK Vendor Central tarjoaa kuitenkin rajalliset mainostusvaihtoehdot ja veloittaa korkean hinnan. Tämä ohjelma on suunniteltu vain yksittäisille ja kolmannen osapuolen myyjille.

Vendor Central sopii paremmin valmistajille ja jakelijoille, jotka myyvät valtavasti tuotteita kerralla. Nämä ensiluokkaiset myyjät toimivat Amazonin suorina toimittajina. Aikakaudella Amazon huolehtii näistä tuotemerkeistä ja antaa heille vahvan suojan. Jotta voit tulla Amazon-kumppaniksi, sinun täytyy saada erityinen kutsu. Se tarkoittaa, että ohjelma ei ole kaikille. Jos sinusta tulee Amazon-liikekumppani, se myy tavaraa korkeammalle hinnalle yksityishenkilöille ja maksaa sitten osan voitoista. Joten Amazon UK Vendor Centralin avulla saat Amazonilta taattua myyntiä, täydellistä liiketoiminnan suojausta, mainosmahdollisuuksia, kiinteitä logistisia vaihtoehtoja ja A + -tuotteita. Kuitenkin nähtävästi hyödyllisiä, on olemassa muutamia alasegmenttejä. Ensinnäkin hinnoittelupolitiikan ja asiakkaiden tietojen valvonta on rajoitettua. Amazon voi säätää vähittäishintoja milloin tahansa sisäisten tietojen perusteella. Lisäksi Amazon tarjoaa tiukkoja vaatimuksia ostotilausten täyttämiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että toimittajien, jotka yrittävät ylläpitää varastoja, on maksettava merkittäviä takaisinperintää. Amazon Vendor Express

Vendor Express toimii melkein sama kuin Vendor Central, jossa on muutamia eroja. Tämän ohjelman avulla voit osallistua pudotuslähetyksiin Amazonin kautta, jos luulet, että se auttaa yritystäsi parantamaan. Voit myydä tuotteitasi Amazonille odottamatta kutsua kuten Amazon UK VEndor Central. Tämän ohjelmamekanismin mukaan Amazon ostaa bulk-tilaukset sinulta ja myy ja lähettää ne suoraan asiakkaille. Paras osa siitä on, että Amazon vastaa kaikkiin asiakaspalvelunäkökohtiin. Voit saada Amazon-maksusi 90 päivän kuluessa, verrattuna Vendor Centralin 60-90 prosenttiseen hintaan ja useita viikkoja Amazon Seller Centeriin.

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että et voi hallita kohteita hinnoittelua, sillä vain Amazon voi määrittää, mitä he myyvät. Lisäksi käyttämällä tätä ohjelmaa sinulla ei ole pääsyä sellaisiin asioihin kuin Amazon Vine ja mainonta.

December 13, 2017