Back to Question Center
0

Kuinka tehdä asiaankuuluvien avainsanojen ehdotuksia Amazon SEO -palvelun parantamiseksi?

1 answers:

Ne online-kauppiaat, jotka vasta aloittivat liiketoiminnan kehittämisen Amazonin, pitäisi tuntea erot Amazonin ja Googlen hakutottumusten välillä. Amazon on täysin erilainen kuin muut hakukoneet, koska sen koko ranking-järjestelmä perustuu Amazon-tulojen maksimointiin. Lisäksi tämä hakujärjestelmä on suunniteltu vain tuotteiden tutkimiseen - rehvide m??k raplas. Siksi käyttäjät ovat todennäköisemmin tyypin "tuotekeskeisiä" hakuja Amazonhin. He tietävät, että Amazon-järjestelmä antaa heille kaikkein tärkeimmät kyselyn tuotteille, joita he voivat ostaa yhdellä napsautuksella. Tämä tarkoittaa sitä, että jos luot varainkäyttöön Google AdWordsin hakutilavuudelta Amazonin avainsanan ehdotuksen, on epätodennäköistä, että otat tarkan avainsanan valinnan, joka parantaa tuotteesi hakulistauksia.

On erittäin tehokasta tehdä kattava avainsanatutkimus Amazonin optimointikampanjasi alareunasta. Merkittävä ja suuren määrän hakutermejä koskeva luettelo vaikuttavat suoraan myyntiisi ja parantavat tuotteidesi laatua Amazon SERP: ssä. Siksi ottaa aikaa tehdä kattava SEO avainsanan tutkimus tuotteitasi osoittautuu erittäin arvokkaita sinun bottom line.

Amazon SEO hakusanaehdotukset uusille tuotteille

Optimointikampanjasi alimmalla rivillä sinun on löydettävä mahdollisimman monta SEO-avainsanan ehdotusta. Näiden suositusten tulisi vastata potentiaalisten asiakkaidesi hakukyselyt. Jos et tee optimointikampanjasi alussa laadukasta avainsanatutkimusta, tuotteitasi ei näytetä lainkaan Amazonin hakutuloksissa kyseisen asiakkaan hakukyselyn yhteydessä.

Kun olet tuotteesi myynninedistämisen alkuvaiheessa, sinun on tarkasteltava hakutermejä, joita markkinaympäristösi kilpailijat yrittävät sijoittaa. Voit lainata nämä sanat ja muokata niitä yrityksesi tarpeisiin..Voit tehdä sen joko manuaalisesti tai avainsanan tutkimuksen automatisoidulla työkalulla, kuten Amazon-avainsanatyökalulla, Semalt Amazon -seuroilla tai Sonarilla. Kaikki mitä tarvitset on kopioida ja liittää kilpailijan tuotteen ASIN Reverse ASIN hakupalkkiin. Tämän jälkeen saat luettelon TOP-avainsanoista, joita markkinasi kilpailijat käyttävät.

Tämän jälkeen sinun on lajitettava asiaankuuluvat hakutermit hakutilavuuteen, jotta löydettäisiin tehokkaimmat versiot Amazon-listan edistämiseen. Se on tehokas tapa poraamaan luettelo tuotteisiisi liittyvistä hakutermeistä. Useimmat avainsanan tutkimusvälineet näyttävät kunkin valittuun avainsanaan hakutilavuuden arvioinnin. Nämä tiedot auttavat sinua saamaan hyvän käsityksen tärkeimmistä hakutermeistä, joita haluat käyttää Amazonin listautumistiedon optimointiin.

On syytä kiinnittää erityistä huomiota pitkän kanavan avainsanoihin, koska ne ovat vähemmän kilpailukykyisiä ja tarjoavat sinulle enemmän mahdollisuuksia parantaa brändin tunnettuutta Amazonissa. Lisäksi näillä sanoilla on korkeampi tulosprosentti ja alhaisempi napsautuskohtainen hinta. Pitkän hännän avainsanojen yksi etu on se, että hakijat käyttävät heitä tarkemmin hakutarkoituksessa. Siksi lisäämällä muunnettuun liikenneseesi listalle lisäämällä merkityksellisiä pitkän kantaan liittyviä avainsanoja otsikossa, kuvauksessa ja luettelomerkityksissä.

Yritä välttää avainsanan toistoja, sillä Amazon palkitsee vain yksittäisiä ja ainutlaatuisia hakutermejä.

December 13, 2017