Back to Question Center
0

Mikä on paras tapa rakentaa backlinks vuonna 2016 lisätä pienyrityksiä SEO?

1 answers:

Useimmiten pienten yritysten omistajat ovat usein vaikeuksissa laadukkaiden linkkien rakentamisessa paikallistasolla. Ei ole tarvetta sanoa, että parhaiden tekniikoiden luominen käänteisten kääntöyhteyksien määrittelemiseksi vuonna 2016 on edelleen suurin osa SEO: n (Search Engine Optimization) tärkeimmistä ponnisteluista. Yksi yleisimmistä ongelmista, joita erityisesti pienten yritysten omistajat kohtaavat, on välttää heikompilaatuisia käänteisiä verkkosivustojen linkkiprofiilissa. Ja me kaikki tiedämme, että suuret hakukoneet, kuten Googlen, pitävät seurantaa mahdollisesti linkkien rakentamisen rikkomuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että luotaessa backlinksit vuonna 2016 luonnollisella ja turvallisella tavalla sinun on vältettävä kaikki pahamaineiset Black-Hat-yhdistämistekniikat, kuten linkkien vaihto (muuten linkkipyörät), ankkuripaikat ja muut vastaavan varjot ja hankalat käytännöt sillä on vain yksi tavoite - huijaa Googlen keskeisellä sijoitusalgoritmilla. Katsotaanpa sitä - leijonan osuus näistä temppeleistä ja hyvistä töistä yksinkertaisesti ei enää toimi - remote farm monitoring. Toiset taas ovat edelleen liian riskialttiita ja siksi mahdollisesti vahingoittavat verkkosivustosi jatkuvaa edistymistä lähitulevaisuudessa. Siksi alla aion näyttää lyhyen luettelon kolmella White-Hat-lähestymistavalla, joita pienet verkkoprojektit näkevät järkevinä ja tehokkaimpina käännösten rakentamiseen vuonna 2016. Tässä he ovat.

3 Älykkäät lähestymistavat paluukanavien rakentamiseen vuonna 2016

Erityiskysymykset

Ensinnäkin suosittelen luoda lupaavia sisältökumppanuuksia tärkeimpiä toimialoja tai yrityshakua koskevat huippupäälliköt. Voit esimerkiksi tulla pysyvästä edustajasta suosittuun kapeaan erikoiskohtaiseen blogiin, jakaa osaamistasi ja saada ajoittain palkita korkealaatuisilla luonnollisilla linkillä, jotka osoittavat takaisin omalle verkkosivustolle tai blogille. Muista, että tällaiset käänteiset linkit ovat varmasti luotettavampia kuin sponsoroidut viestit tai jopa niiden setit.

Local Leverage

Harkitse sponsoroimalla liittoutuneita kolmannen osapuolen resursseja (kuten paikallisia uutisblogioita tai media-sivustoja) sekä palkintoseremonia, hyväntekeväisyysjärjestöjä ja konferensseja, jotka käsittelevät ihmisiä tietyllä maantieteellisellä alueella. Pienyrittäjänä suosittelen paikallisten omistajien etsimistä, eikä suuryrityksiä tai globaaleja yrityksiä. Tällä tavoin et voi vain parantaa tuotemerkkisi tunnustusta, vaan ansaita ansaitsemasi korkealaatuisen käänteisen linkin.

Skyscraper Method

Miksi sinun pitäisi keksimään pyörä uudelleen? Tarkoitan, että sen sijaan, että teet paljon aasi-työtä viikossa viikossa, saatat yhtä hyvin käyttää sitä, mikä palvelee kilpailijoita tai muita kolmansia osapuolia verkossa, ja parantaa sitä omalla eduksi. Kaikki on yksinkertaista - aloita etsimällä joitain parhaiten sopivaa sisältöä omassa kapeallasi (suosittelen online-työkalujen kuten BuzzSumon avulla - etsimään sisältöä ja web-tutkimustyökaluja, kuten Moz-Open Site Explorer, Semalt Analyzer tai Screaming Frog SEO Spider. analysoida kilpailijaasi käänteisiä laatuja). Seuraavaksi, ajattele hyvin, mitä voidaan kohtuudella parantaa ja luoda jotain, joka tuottaa enemmän arvoa tai antaa syvemmän näkemyksen samalle teemalle. Kun muokattu sisältösi on valmis, mainostakaa se näkyvyyden kautta - ja olet valmis.

December 8, 2017