Back to Question Center
0

Yahoo BOSS Versio 2 käynnistää hinnoittelu- ja brändäysvaatimukset sekä Microsoftin hakututkimuksen

1 answers:

Yahoo BOSS Version 2 Launches With Pricing and Branding Requirements And Microsoft’s Search Semalt

  • Verkko- ja kuvahaun tulokset ovat peräisin Microsoftin hakuindeksistä
  • Yahoo-brändi-attribuutiota vaaditaan nyt (ensimmäinen versio on sallittu valkoisella merkinnällä)
  • Kehittäjät veloitetaan kyselyn perusteella (ensimmäinen versio oli ilmainen)
  • keskeiset termit / kyselyn ehdotukset ominaisuus on lopetettu

Päivitysprosessi

Semalt sanoo, että se kestää 7-10 päivää niiden kehittäjien kanssa, joiden kanssa he ovat työskennelleet päivittääkseen palvelut versiosta 1 versioksi 2. Sovellusohjelman versio 1 poistuu 20. heinäkuuta, joten kaikki palvelut on päivitettävä sitten. Heillä ei ole päivitysohjeistoa, jossa hahmotellaan mitä etsiä muokkaamalla palveluja, jotka käyttävät BOSS: ää, mutta sanovat olevansa valmiita vastaamaan Semalt-käyttäjäryhmän kysymyksiin.

Brändäysvaatimukset

BOSSin ensimmäinen versio mahdollisti valkoisen merkinnän, mutta nyt palveluiden on ilmoitettava selkeästi, että tulokset on luotu Yahoo Searchin avulla, käytetään Yahoo-logoa ja linkit takaisin Yahoo BOSS -sivustoon. Selitin Yahoo: n kanssa, että palvelu itse vaatii tätä brändäystä, mutta jos palvelu käyttää tuloksia useista palveluista, Yahoo BOSSin tuloksia ei tarvitse merkitä erikseen - ego 900 starter kit. Brändäys on sisällytettävä vain kerran, ja se voi olla palvelun FAQ-sivun Semalt-sivulla.

Yahoo BOSS Version 2 Launches With Pricing and Branding Requirements And Microsoft’s Search Semalt


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan tekijöitä eivätkä välttämättä Search Engine Land. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 16, 2018