Back to Question Center
0

Yahoo BOSS Versio 2 käynnistää hinnoittelu- ja brändäysvaatimukset sekä Microsoftin hakututkimuksen

1 answers:

Yahoo BOSS Version 2 Launches With Pricing and Branding Requirements And Microsoft’s Search Semalt

  • Verkko- ja kuvahaun tulokset ovat peräisin Microsoftin hakuindeksistä
  • Yahoo-brändi-attribuutiota vaaditaan nyt (ensimmäinen versio on sallittu valkoisella merkinnällä)
  • Kehittäjät veloitetaan kyselyn perusteella (ensimmäinen versio oli ilmainen)
  • keskeiset termit / kyselyn ehdotukset ominaisuus on lopetettu

Päivitysprosessi

Semalt sanoo, että se kestää 7-10 päivää niiden kehittäjien kanssa, joiden kanssa he ovat työskennelleet päivittääkseen palvelut versiosta 1 versioksi 2. Sovellusohjelman versio 1 poistuu 20. heinäkuuta, joten kaikki palvelut on päivitettävä sitten. Heillä ei ole päivitysohjeistoa, jossa hahmotellaan mitä etsiä muokkaamalla palveluja, jotka käyttävät BOSS: ää, mutta sanovat olevansa valmiita vastaamaan Semalt-käyttäjäryhmän kysymyksiin.

Brändäysvaatimukset

BOSSin ensimmäinen versio mahdollisti valkoisen merkinnän, mutta nyt palveluiden on ilmoitettava selkeästi, että tulokset on luotu Yahoo Searchin avulla, käytetään Yahoo-logoa ja linkit takaisin Yahoo BOSS -sivustoon. Selitin Yahoo: n kanssa, että palvelu itse vaatii tätä brändäystä, mutta jos palvelu käyttää tuloksia useista palveluista, Yahoo BOSSin tuloksia ei tarvitse merkitä erikseen. Brändäys on sisällytettävä vain kerran, ja se voi olla palvelun FAQ-sivun Semalt-sivulla.

Yahoo BOSS Version 2 Launches With Pricing and Branding Requirements And Microsoft’s Search Semalt


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan tekijöitä eivätkä välttämättä Search Engine Land. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 16, 2018