Back to Question Center
0

Miten löydän nopeasti haetuimmat tuotteet Amazonilta?

1 answers:

Ei ole mitään aivomusta, että jokaisen onnistuneen myyjän pitäisi aina olla ajan tasalla nykyisistä vähittäismarkkinoiden kehityksistä ja olla täysin tietoinen useimmista Amazon-tuotteista. Miksi tämä tieto on niin tärkeä kaikille nykyaikaisille drop-shipping yrittäjille? Yksinkertaisesti siksi, että paitsi verkkokaupat, myös alkuperäiset tiili- ja laastinostokset ja markkinapaikat - antavat ihmisille juuri sellaisia ​​tuotteita, joita ihmiset todella etsivät. Se tarkoittaa, että tarjoamalla pääasiassa hyvin kysyttyjä ja nykyisin trendikkäitä tuotteita on luultavasti ainoa tapa muuntaa potentiaaliset potentiaaliset asiakkaat todellisiksi ostajiksi. Joten, ei ole lainkaan yllättävää, että jos teet parhaiten, jotta tuoteselosteesi ovat hämmentyneitä Amazonin haetuimmista tuotteista, sinulla on tämä ilmeinen idea liikuttaessa jo oikealla tiellä. Niille, jotka yhä tuntevat epävarmoja oikeista köysien löytämisestä Amazonin parhaiden myyjien löytämiseen tai mahdollisesti lupaavien myyntitarjouksien ansaitsemiseen juuri nyt - tässä on lyhyt opas, jolla voit auttaa sitä helposti.

Tarkastele Google-trendeihin

Yksinkertaisin tapa havaita haetuimmat tuotteet

tarjota heille omia Amazon-tuotetietoja yksinkertaisesti täyttämällä mahdollisesti lupaava kohde - suoraan Google Trends -haun bar. Ei tarvitse sanoa, että tämä maailmanlaajuinen online-jättiläinen alkuperäinen työkalu on avoinna. Kokeile tätä täsmällistä ja aidosti tieteellistä lähestymistapaa tarkistaa nopeasti, onko jokin tietty tuote kuluttajien kysynnän nousu vai ei mitään. Kaikki Google-trendistä on itsestään selvää. Tarkoitan, että kaikkein haetuimpia tuotteita, myös Amazonin tuotteita, voidaan kohtuudella odottaa löytyvän Google Trendsin määrittämällä hakumäärillä ja maantieteellisillä paikoilla.

Amazonin lisäksi voit myös yksinkertaisesti selata joitakin muita olemassa olevia verkkokauppoja, jotka ovat suosittuja aktiivisesti aktiivisten verkkokauppiaiden keskuudessa, jotta voit saada iso kuva koko markkinoiden konjunkturista - vain vierailemalla jopa yhden verkkokaupan alustalla. Tarkoitan, että voit helposti ymmärtää, mitkä tuotteet ovat jo suosittuja myyntiin tai mahdollisesti lupaavia tulemaan kuumimmiksi tarjouksiksi pian. Vain maksaa toistuva vierailu Amazonin tuotevalikoimaan, jossa on parhaita myyjiä, tarkista eBay-tuotteiden myydyimmät tuotteet sekä parhaat tarjoukset Alibaba-verkkokaupasta. JungleScout Tracking Tool

Ja nyt on aika tuoda JungleScout Amazon-työkalu pelattavaksi loppujen lopuksi. Entä jos voisitte unohtaa kaiken tämän sotkeuden kerran ja loppujen lopuksi? Tule avuksi ammattimaisella online-auttajalla, joka on erityisesti suunniteltu seuraamaan kaikki myynti- ja hinnoittelustrendit, käsittelemään etsintätuotteita mahdollisuuksia siellä sekä hyödyllistä löytää haetuimmat tuotteet Amazonilta. Lisäksi käyttämällä JungleScoutia, et löydä vain haluamaasi suosittua tuotetta, mutta saat arvokkaan elävän haun oivalluksen optimoidaksesi tuotetietosi oikeilla avainsanoilla ja pitkillä hännän hakulausekkeilla - ja näe itsesi tärkeimpien johtavien myyjien joukossa maailmanlaajuisen markkinapaikan Source .

December 6, 2017