Back to Question Center
0

Kuinka aloittaa Amazon myydä haetuimmat tuotteet?

1 answers:

Oikeiden tuotteiden poistaminen menestyksekkäästi myydä ne Amazonin kesken haetuimmat kohteet on erittäin tärkeä liiketoiminnan menestys tekijällä tungosta. Vakavasti, se ei ole aavistusta, että juuri tuotteen valinta ratkaisee kaiken liiketoiminnan menestyksestä ennen kaikkea muuta. Katsotaanpa sitä - riippumatta siitä, miten hyvin olet optimoinut ja hallinnoi tuotetietoja Amazonissa. Jos valitsit väärän tuotteen, joka ei täytä kannattavan yrityksen tärkeimpiä vaatimuksia, olisi vaikea löytää tarjouksesi keskuudessa Amazonin haetuimmat kohteet, jotka myydään tuhansille asiakkaille päivittäin. Siksi on tärkeää ymmärtää - sinun ei tule koskaan epäröidä investoida aikaa ja vaivaa etsimään oikeaa tuotetta, joka tulee olemaan hyvin vaatimaton ja jatkuvasti myytävä. Joten mikä tekee kannattavasta tuotteesta? Alla aion näyttää nopean ja likaisen tarkistuslistan ehdotuksista ja suosituksista, jotta voit löytää hyvä tuote - deals to peru.

Tuotteen lopullinen hinta (keskimäärin)

Ensinnäkin kannattaa ottaa se itsestäänselvyytenä - hintaluokassa 10-50 dollaria makea hinnoittelupaikka Amazonissa, jonka haetut kohteet ovat yleensä siellä. Miksi? Koska markkinoijat sanovat, ihmiset todennäköisemmin ottavat satunnaisia ​​ostopäätöksiä, kun he näkevät keskimääräiset hintatunnisteet erityisesti kyseisellä alueella. Toinen syy, jonka vuoksi voitte seurata perimäsi on, että tällaiset liian kalliit tuotteet ovat luultavasti yksinkertaisia, tosiasiallisesti paljon heiltä, ​​eikö? Loppujen lopuksi, tämä alhainen hintaeste on hyvä muodostettu päätös aloittaa markkinoille.

Suositeltava paino

Laajemmassa mielessä oikean tuotepainon valitseminen on erittäin tärkeä asia nähdäksesi tarjouksesi Amazonista kaikkein haetuimmista kohteista. Mielestäni todella kannattavan pudotuslaitteen paras kokonaispaino olisi noin 1.5-2.5 kiloa. Tämä luonnollisesti määrää paketin kohtuullisemmaksi koon, jolla on varmasti halvempi toimituskustannus.

Tuoteryhmät kuuluvat samankaltaiseen luokkaan

Asia on, että yleensä vaikeasti hallittavissa oleva tehtävä on saada tarkka arvio tuotteesta BSR ), tietenkin ennen kuin aloitit sen myynnin. Mutta se, mitä voit tehdä, on varmistaa, että uudella tuotteella on kohtuulliset mahdollisuudet myydä hyvin. Joten, suosittelen, että tarkistat samankaltaisen luokan tuotteista ja niiden BSR-pisteistä. Minulle ottaisin 5 000 BSR-numeron kynnykseksi tarkistamaan Amazonin haetuimmat kohteet samassa pääluokassa tai vastaavissa tuotteissa. Vain selvittää asioita - se on vain oma olettamani, jonka olen hiljattain kehittänyt sähköisen kaupankäynnin käytännön kautta. Joka tapauksessa, kuten aika on osoittanut, ehdotus toimii.

December 6, 2017