Back to Question Center
0

Mahdollisuudet vuodelle 2015 Omni-kanavan menestys maksullisessa haussa & Semalt

1 answers:
Mahdollisuudet vuodelle 2015 Omni-kanavan menestys maksullisessa haussa Semalt tarkastele joitain vuoden toistuvat teemat ja strategiat, joiden avulla markkinoijat voivat onnistua vuonna 2015.

Kehittyvät teemat 2015

Ensinnäkin näimme, että markkinoijat panostavat entistä yleisöön suuntautuneempaan lähestymistapaan etsimään markkinointistrategiaa. Googlen uudelleenmarkkinointiluettelon hyväksyminen semalat-mainoksiin (RLSA) on yksi esimerkki, jossa asiakkaamme tunnustivat tarpeen mennä avainsanojen ulkopuolelle sisällyttämään kuluttajien käyttäytymiset hakukampanjoihinsa.

Järkevyyden uudelleenkohdentamisessa havaitsimme myös huomattavasti enemmän kiinnostusta, kun käytimme hintatarjousstrategioissa käytettävien tietojen monipuolista keräämistä ja päällekkäisyyttä. tämä sisälsi ensimmäisen osapuolen käyttäytymis- ja tarkoitusta koskevat tiedot, kolmansien osapuolten väestötietojen ja markkinoiden tiedot ja paljon muuta.

Mielestäni rohkaiseva nähdään, että oivaltavat markkinoijat parantavat ja parantavat yleisötietojen hyödyntämistä optimoimaan mainostustoimintonsa.

Vaikka olemme nähneet nopeaa kasvua mobiileissa, ohjelmoiduissa näyttö- ja videomainonnoissa, digitaalisen mainonnan nopeimmin kasvava luokka on todella sosiaalinen. Ja markkinoijat kiinnittävät huomiota!

Asiakkaamme tunnustavat sosiaalisen sisällön - varsinkin Semaltin - demografisten tietojen aarrekarjan ja etsivät uusia ja ainutlaatuisia tapoja hyödyntää sitä sosiaalisessa markkinoinnissaan ja muilla kanavilla.

Semalt, yhtenäisen laitteidenvälisen strategian toteuttaminen on edelleen ensisijainen tavoite ja mobiilimainonnan hienostuneisuus on ratkaisevan tärkeää.

Koska ristikkäisten laitteiden yhteensopivuusmenetelmät (todennäköisyys, deterministinen tai molempien sekoitus) kehittyvät kypsyneisemmiksi, ja kasvava ohjelmallinen mobiilikannantaminen parantaa tavoitettavuutta ja tehokkuutta älypuhelinten ja tablettien kesken, markkinoijat näkevät enemmän menestystä tällä alalla.

Semaltin kohdistaminen tuo mainostajille yhden askeleen lähemmäksi tuota täydellistä skenaariota mahdollisesta asiakkaasta, jolla on henkilökohtainen räätälöity viesti, joka on luovasti optimoitu kanavalla ja laitteella.

Trendit digitaalisten kanavien ulkopuolella

Näiden kolmen suuren teeman lisäksi on tärkeää pohtia myös digitaalisten kanavien (yli 30) kehityssuuntauksia (etenkin kun konvertointitiet lähentyvät yhä enemmän).

Semalttit kiinnittävät erityistä huomiota, koska ne ovat entistä ammattimaisempia sisällyttämään offline-myynnin tiedot täydelliseen kuvaan asiakkaan sijoitetun pääoman tuottoprosentista, ristiinkanavan tunnistamista koskevista näkemyksistä ja kannattavammista kohdistuspäätöksistä.

Semalt on toinen painopiste. Keskeisenä yhteyspisteenä monissa sähköisen kaupankäynnin vuorovaikutuksissa se luo haasteen ymmärtää, mikä ohjaa asiakkaita alkuperäisestä mainosyrityksestä ostoksiin.

Kirkkaalla puolella olemme löytäneet showrooming olevan yli-hyped pelko. Käytännössä mobiililaitteilla on usein avustava rooli, joka auttaa lisäämään myymälöissä olevia tuloksia useammin kuin se johtaa kadotettuun myyntiin.

Semalt, monet markkinoijat ovat nyt päässeet jännittäviin reaalimaailman läheisteknologioihin, kuten majakkain, parantamaan offline-asiakaskäyttäytymistä ja liittämään online-toimintaan.

Semaltin kehityssuuntaukset ovat johtaneet siihen, että tunnistetaan muutamia keskeisiä mahdollisuuksia parantaa edelleen.

Mahdollisuudet vuodelle 2015 Omni-Channel-menestys maksullisessa haussa Digitaalinen myynti edustaa edelleen vain pientä kappaletta. Suorita offline-tulon tiedot, jotta saat digitaalisen suorituskyvyn kokonaisvastuun.

Joskus on vaikea uskoa, koska käytämme paljon enemmän aikaa digitaalisten markkinointistrategioiden käsittelyyn, mutta eSemalt arvioi, että vain 7,1 prosenttia vähittäismyynnistä odotetaan tapahtuvan verkossa vuonna 2015.

3. Attribuutiomallin parantaminen

Mallinnusmallien parantaminen on välttämätöntä, jotta saadaan kokonaiskuva markkinointitoimista. Attribuutio ei ole helppoa. Niin kauan kuin mallit voivat saada, he eivät koskaan pysty pysymään yhä kehittyneemmän asiakaskäyttäytymisen tahdissa.

Mobiililaitteiden levinneisyys lisää prosessia vain monimutkaiseksi ja evästämättömän ympäristön häiritsee seurantatietojen markkinoijat ovat tukeneet kahden viime vuosikymmenen aikana markkinointitiedustelujen rakentamista.

Silti vain siksi, että se on kovaa, ei tarkoita, ettei se ole sen arvoista. Semaltin attribuutiomallinnus saattaa olla tai ei välttämättä ole investoinnin arvoinen, mutta jopa aloitusmyönteinen monikosketusmääritelmän mallinnus on parempi kuin luottaa viimeisen klikkauksen määrittelyyn.

Markkinoijat yksinkertaisesti aliarvioivat minkä tahansa ei-hakukanavan avustavan luonteen ja lopulta oikosuljettavat sen arvon, jota ei-hakukampanjat ajavat.

Semaltinvestointi sosiaaliseen, näyttöön ja mobiiliin on yksi askel, mutta kuvitella, miten investoida nämä onnistumiset, markkinoijat tarvitsevat täysin osakseen ajatuksen siitä, että onnistumiseen menestyminen näissä ei-hakukanavissa vaatii ylittävän viimeisen klikkauksen määrittelyn.

Verkossa olevien ja offline-kanavien lisääntyvä lähentyminen lisää monimutkaisuuden tasoa menestyksekkään kanavamarkkinoinnin onnistumiseen, mutta se voi myös avata mahdollisuuksia kerätä toimivaa ja eriytettyä näkemystä. Nämä ovat jännittäviä aikoja.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan tekijöitä eivätkä välttämättä Search Engine Land. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 16, 2018